Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Endine kuulus jalgpallur, temanimeline jalgpalliklubigi Eestis olemas
Peab veel lisama, et seal maal perekonnanimesid eriti ei tunnistata.
Eesti kodakondsus veebruarist 1996.
Isa oli Estonia väravavaht.
Venna nimi on Johannes.
Rahvuskoondise treener.
Rohkem vihjeid ei saa.
Ma olen vaadanud, et siin vägagi osavad poisid pilte dešifreerimas. Mul oleks küsimus, et mis mängust on see pilt(vastust ei tea ise)
92-93 hooaeg on see mäng - nr. 9 on veel van Basten, aga GUllit mängib ka. Võib olla ka varem... aga mingi aeg oli ju Gullit ära kuskil - Sampdorias vist?
Edit: särgi järgi tuvastatud siiski, et 1990-92 peaks olema ajavahemik.
Edit2: Ja Albertini järgi, et hooaeg oli 1991/92.
“The state of our pitch wouldn’t have affected Liverpool — with their game the ball is in the air most of the time.”
The Special One
Ma olen vaadanud, et siin vägagi osavad poisid pilte dešifreerimas. Mul oleks küsimus, et mis mängust on see pilt(vastust ei tea ise)
92-93 hooaeg on see mäng - nr. 9 on veel van Basten, aga GUllit mängib ka. Võib olla ka varem... aga mingi aeg oli ju Gullit ära kuskil - Sampdorias vist?
Edit: särgi järgi tuvastatud siiski, et 1990-92 peaks olema ajavahemik.
Edit2: Ja Albertini järgi, et hooaeg oli 1991/92.
Gullit läks Sampasse kaks korda. 93 ja 95 kui ma ei eksi(ei viitsi kindlaid andmeid otsida ka)
Albertini särgi järgi siiski arvan, et 91/92 ei saa olla. Lipukandmisõigus on ju eelmise aasta meistril(kui see varem teisiti polnud). Kiire tsekk näitas, et Milan võitis 91/92 mitte sellele eelneval hooajal.
Liputeooria välistab ka sinu pakutud 1990-1992 hooajad.
Kommentaar