Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Jalgpalli Balti liiga

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Jalgpalli Balti liiga\'

Algselt postitas skint
    Ma ei taha küll tekkivale vaidlusele või mõtteavaldusele kuidagi vahele segada, kuid siiski... Millest sa järeldad, et Viljandi-Dinaburg oleks igavam või publikule vähem pakkuvam mäng kui näiteks Viljandi-Valga või Viljandi-Dünamo??

Loogiliselt võttes oleks sellise liiga tase teatud määral kindlasti kõrgem kui praegune Meistriliiga tase...
    Mina ei saa nendest Balti liigadest üldse aru. Ega muust taolisest ka. Näiteks oli Põhjamaades see Royal League. Kellele see midagi pakkus? Kas keegi mäletab selle võitjat? Vahest teeniti sellega mõnigi kopikas, aga kas see võistlus on punast krossigi Rootsi, Norra või Taani liigaga võrreldes väärt?

Eesti jalgpallimeistrivõistlustel on traditsioonid, mis ulatuvad sõjaeelsesse aega. Balti liigal ei ole mitte midagi. See võib suvalisel hetkel kaduda, uuesti tekkida, uuesti kaduda. On neid igasugu korvpalli Balti ja Läänemere ja Põhja ja mis iganes liigasid nähtud küll ja küll.

Ühesõnaga: mulle ei meeldi.
    the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
    because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Algselt postitas mcnamara
      Mina ei saa nendest Balti liigadest üldse aru. Ega muust taolisest ka. Näiteks oli Põhjamaades see Royal League. Kellele see midagi pakkus? Kas keegi mäletab selle võitjat?
      jah, saan seda teooriat ainult toetada. mul on täpselt sama tunne näiteks euroopa meistrite liigaga või kuidas iganes seda nimetataksegi. ei suuda ausalt öeldes meenutadagi, et kes võis selle liiga viimati võita.

Kommentaar

Algselt postitas SleepWalking
        jah, saan seda teooriat ainult toetada. mul on täpselt sama tunne näiteks euroopa meistrite liigaga või kuidas iganes seda nimetataksegi. ei suuda ausalt öeldes meenutadagi, et kes võis selle liiga viimati võita.
        Värskendan su mälu siis: see oli Arsenal.

Kommentaar

Samuti võiks ju teha midagi sellist:

3 parimat Eesti klubi
          3 parimat Läti klubi
          2 parimat Leedu klubi

Hooaja lõpus toimub kuskil turniir , loositakse 1/8 finaalid ja mängitaks näiteks Balti karikale.

Praegu toimub vist iga-aastane Eesti ja Läti meistri kohtumine aga see ei ole just mingi suur sündmus.

Samuti võib ju kaasata ka teiste naaberriikide klubisid.
          Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)

Kommentaar

Turniiri korraldamine tasuks veel ära aga liiga küll mitte. Hoolimata sellest, et meil pealtvaatajaid pole, on meil siiski piisavalt klubisid. Mingi 116 või 106 või midagi sellist osaleb see aasta liigajalgpallis.

Kommentaar

Algselt postitas insect

Turniiri korraldamine tasuks veel ära aga liiga küll mitte. Hoolimata sellest, et meil pealtvaatajaid pole, on meil siiski piisavalt klubisid. Mingi 116 või 106 või midagi sellist osaleb see aasta liigajalgpallis.
              150, kui täpsem olla
              Which ship has never docked at Liverpool?
              The Premiership.

"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975

Kommentaar

ilmselt takerduks selline plaan kohe UEFA bürokraatiasse. kui paar aastat tagasi taaskord elavalt diskuteeriti Glasgow klubide Premieris mängimise võimalikusest, siis teatas UEFA resoluutselt, et sellist asja ei tule.

edaspidi on vist arutletud võimalust, et Šoti klubid võiksid osaleda mõnel Inglismaa karikavõistlusesl. sarnasest asjast võiks alustada ka baltikumis. kolme riigi vaheline karikasari näitaks oivaliselt, kas kedagi huvitaksid sellised vastasseisud või ei.

eelnevaga seoses meenus mulle, et mingil müstilisel põhjusel mängib inglise liigas Walesi klubi Määädiff. kas keegi oskab selgitada, mis selle võimalikuks teeb?
                «Kuule, konn, kas vesi on soe?»
                «Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»

Kommentaar

Algselt postitas rohelineKonn
                  eelnevaga seoses meenus mulle, et mingil müstilisel põhjusel mängib inglise liigas Walesi klubi Määädiff. kas keegi oskab selgitada, mis selle võimalikuks teeb?
                  Inglise liigas mängib põhimõtteliselt kolm Walesi klubi ju. Ma usun, et põhjused on puht ajaloolist laadi. Kui ma ei eksi, kuuluvad Swansea, Wrexham ja Cardiff Inglise liigasse juba 1920. aastate algusest. Profiklubidena neid sealt vaevalt iialgi välja visatakse, kui ise pankrotti ei lähe või liigast välja ei kuku.
                  UEFA tunnustab Walesi meistrina ja lubab eurosarjadesse ikka nende oma liiga klubisid, nagu see armas Total Network Solutions näiteks.

Kommentaar

Uurisin ka huvi pärast seda Walesi asja. Cardiff oma kodukal väidab, et Walesi liigast lahkumiseks piisas vaid avaldusest Football League\'le:

The City Directors lodged an application to join an extended Football League, and they were delighted when informed on May 31, 1920 that their application had been successful.
                    They were about to become members of a reconstructed Second Division for the 1920-21 season, just 21 years after their formation, and only 10 years since becoming a professional club.

Lisaks eelmainitud kolmele on inglise süsteemis mängimas ka veel Newport County, mis pallib Conf.Southis.
                    We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

aastal 1920 ei eksiteerinud sellist instantsi nagu UEFA

Kommentaar

Balti karikal veel oleks mõtet, aga liigal vast mitte ning vaevalt midagi sellist ehitada viitsitaks. Karikas peaks ka midagi väärt olema. Uefa poolt ehk midagi ?

Kommentaar

Working...
                        X