Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Muidu Eestist on päris puujalg Neemelo.
Kurat vennal on mängus tavaliselt mingi 10 võimalust, aga ainult 1-2 võimalust kasutab ära.
Sellessuhtes et mitut Tarmo mängu sa näinud oled?
Telekast olen ikka paaril korral näinud.
Mees lööb ikka imekohtadest mööda.
Aga peaks mainima et tehnika on tal päris hea, saaks sihiku ka veits paremaks, siis oleks ta väga hea.
Kurat vennal on mängus tavaliselt mingi 10 võimalust, aga ainult 1-2 võimalust kasutab ära.
Aga peaks mainima et tehnika on tal päris hea, saaks sihiku ka veits paremaks, siis oleks ta väga hea.
..mis mänge sa siis näituseks sel hooajal telekast näinud oled , ilmselt siis TVMK osavõtul, ja äkki ütled kõigile saladuse välja ka et mis kanalilt neid mänge näeb kah?
..mis mänge sa siis näituseks sel hooajal telekast näinud oled , ilmselt siis TVMK osavõtul, ja äkki ütled kõigile saladuse välja ka et mis kanalilt neid mänge näeb kah?
Ta vaatab sport.etv.ee- st videoid kus näeb aint ohtlikumaid olukordi.
Noorus on rumaluse ja rumalate juttude aeg...
Algselt postitas tank
Õige! Eesti meistrikate vähene publikuhuvi on ilmselgelt tingitud sellest, et siin ei mängi piisavalt habemega naisi, siiami kaksikuid ja kahe näoga mehi.
Kommentaar