Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

hullud skoorid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'hullud skoorid\'

213232-0 olex päris hull
    324324-423543534 ka

Kommentaar

Algselt postitas Laurent

Mis üldse eesti rekord on?

Kunagi mängisimeTJK mingi pirita pundi vastu ja võitsime 91:0 või oli 92:0 ei mäleta täpselt. Täiesti ametlik b klassi meistrikas!
      Tegu oli ilmselgelt siiski korvpalliga...

Kommentaar

Algselt postitas 10 Lopez Saldana

ahh katsu olla. sa näed ju et tegu on jalgpallifoorumiga.
        ahh katsu olla. sa näed ju et tegu on naljaga.
        Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)

Kommentaar

Algselt postitas Laurent

Kunagi mängisimeTJK mingi pirita pundi vastu ja võitsime 91:0 või oli 92:0 ei mäleta täpselt. Täiesti ametlik b klassi meistrikas!
          Pirital on minu teada ainult üks noorteklubi kunagi ammu olnud - ~15 aastat tagasi vast. võimalik et nüüd on uued tekkinud.
          kõnealune klubi pandi suve hakul kokku ja ükski poiss ei olnud seal varem kordagi trenni teinud. minu meelest mängiti ka tavaliselt endast vanemate vastu ja lisaks oli Pirita klubi vanima ja noorima mängija vanusevahe 4 aastat.
          jutu point on selles et Pirital mängisin ka ma ise aga sellist skoori küll ei mäleta. võimalik et lihtsalt ei taha mäletada. see on küll meeles et iga klubi käest saime kõvasti lakki. peale seda suve ma ka üle 10 aasta klubi tasemel jalgpalli ei mänginud asi oli tegelikult küll selles et treener loobus ja koolis kus jalgpalli mitte millekski ei peetud ja püüti peamiselt 1.70 - 1.80 pikkustest mängijatest võrk- ja korvpallureid kasvatada

Kommentaar

No kui ausalt öelda, siis 92:0 ei ole lihtsalt võimalik. Mingu või iga löök sisse.

Kommentaar

muidugi ei ole see võimalik...
              kas viimati kui värav löödi jooksid need vastas meeskonna mängijad peale värava löömist kohe keskjoonele ja andsid palli ära et te saaksite ära lüüa ja teie jooksite enda väljaku poolele et saaks kiiresti lahti mängida(see võtab ju aega ikkagi)??
              korvpallis on see võimalik selline skoor! esimesel vabariigi ajal võitis Eesti rahvuskoondis korvapallis soome koondist 98:0
              Eesti surub kõik vastased vastu muru
              ja teeb neist üldse saepuru.

Kommentaar

Keegi vist ei taha uskuda aga nii see oli
                Palli tõime muidugi ise keskjoonele tagasi,et püsida graafikus.
                Iga rünnak oligi sees põhimõtteliselt.
                See toimus umbes 11,12 aastat tagasi. Huvitav kas seda kusagilt järgi uurida ei saa-oli ju ametlik mäng!!

Kommentaar

Algselt postitas Laurent

Keegi vist ei taha uskuda aga nii see oli
                  Palli tõime muidugi ise keskjoonele tagasi,et püsida graafikus.
                  Iga rünnak oligi sees põhimõtteliselt.
                  See toimus umbes 11,12 aastat tagasi. Huvitav kas seda kusagilt järgi uurida ei saa-oli ju ametlik mäng!!
                  34 sekundi tagant ei pruugi ka siis värav tulla, kui vastastest on ainult väravavht väravas.
                  minge Kingissepa praami peale

Kommentaar

Suurim farss

Kommentaar

Algselt postitas v6hiv66ras

Suurim farss
                      kui ma ei eksi siis see mäng peatati ka enne 90 minutit. (miskipärast on nii meeles)
                      jokers to the right
                      clowns to the left of me

Kommentaar

Teadaolev suurim võit naiste liigamängudes on Willenhall Town - Burton Brewers 57:0, Inglismaa 2001.a.

Kommentaar

Itaalias turniiril kaotasime mingile võistkonnale 21-0 vist,kui mälu ei peta
                          Sampdoria noortele õnnestus isegi värav lüüa,kuid seis jäi vist 11-1
                          Alla 10 väravalise kaotuse me sealt turniirilt vist ei saanudki

Kommentaar

me mängisime talvel fclootuse vastu ja saime 15- 0 pähe
                            mäng kestis kokku 40 minni
                            a ma oleks peaaegu kolli löönd, aga ma olin juba suhteliselt väsinud kui ma teiselepoole väljakut jõudsin
                            tell your mother, we are hooligans!

Kommentaar

täna võitsime koolidevahelistel 15-1. nende värav tuli tänu sellele, et värav oli tühi, sest väravavaht oli otsustanud ka ründesse tulla (ja lõi ka ühe värava). ma tegin hat tricki

mäng kestis kõigest 24 min.

Kommentaar

Algselt postitas Laurent

Kas see oli siis, kui Tiidus oli treener? Ta on meile ka mingist sellisest skoorist rääkinud.

Kommentaar

Working...
                                X