Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
koliks selle teema mujale... Siis räägiks teemasse!
Et juhtus postkasti ja seeläbi korda ka kätte selline põnevam ajakirji nagu Just. Kas eelkirjutanu on sealse eessõna vms kirjutamisega seotud või pärineb lihtsalt tema nimealune sealt?
Kas keegi ka selliseid ajakirju nagu Football Italia või Kicker omale tellib? Või on ka poelettidel näha? Palju maksab ja kas ka Eestisse saadetakse?
koliks selle teema mujale... Siis räägiks teemasse!
Et juhtus postkasti ja seeläbi korda ka kätte selline põnevam ajakirji nagu Just. Kas eelkirjutanu on sealse eessõna vms kirjutamisega seotud või pärineb lihtsalt tema nimealune sealt?
Möh? 10101010 Aa, Verrev kirjutab seal vist? Sugumürsk on mu koolivend, endine majanaaber ja kunagine kolleeg ja paras esteetkusipea tõesti, kuigi ma mäletan, et ta armastas varem teisi sedasi nimetada. Minul justiga kokkupuutepunkti ei ole, slava bogu. Termin kui selline mu teada pärineb psychoterrori laulust.
We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Kui on mõni spordiajakirjade kollektsioneerija kel mõned ekdemplarid puudu, mõni raamatukogutöötaja vms on huvitatud, siis on pakkuda Sporditähe järgmised eksemplarid:
Eelistatult annaksin ära kõik korraga aga võin ka üksikuid eksemplare jagada.
Kui teatud aja jooksul keegi huvi üles ei näita, läheb kollektsioon vanapaberiks.
Kommentaar