Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

ETV vs raadio

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'ETV vs raadio\'

Algselt postitas salmer

Algselt postitas päkapikk

http://www.epl.ee/artikkel_301508.html

no mida veel???
    no jube asi kyll , enne valimisi j2lle kuidagi vaja t2helepanu t6mmata

keegi saab nyyd 3000 trahvi v, naq see vend, kes delfis kribas kommentaariks : juudid ahju ????
    Paistab, et ahjud ja nendes millegi/kellegi põletamine on valulik teema. Enam ei julge kodus kõva häälega isegi tüdrukule öelda, et \"Pane kana ahju!\". Kargavad veel kuskilt mingid taimetoitlased välja ja annavad kohtusse. Mida ma sest kanast ahju lasen toppida!?

Kommentaar

Algselt postitas Marduk

Algselt postitas salmer

Algselt postitas päkapikk

http://www.epl.ee/artikkel_301508.html

no mida veel???
      no jube asi kyll , enne valimisi j2lle kuidagi vaja t2helepanu t6mmata

keegi saab nyyd 3000 trahvi v, naq see vend, kes delfis kribas kommentaariks : juudid ahju ????
      Paistab, et ahjud ja nendes millegi/kellegi põletamine on valulik teema. Enam ei julge kodus kõva häälega isegi tüdrukule öelda, et \"Pane kana ahju!\". Kargavad veel kuskilt mingid taimetoitlased välja ja annavad kohtusse. Mida ma sest kanast ahju lasen toppida!?
      no ütleme, et see võrdlus on nagu veits kohatu ikka ka.
      14. september 2006, Tallinn

Kommentaar

Ei tea, võrreldes selle \"täna \"kommunistid\", homme \"juudid\", \"mustased\", \"intelligendid\"\" või mis iganes see eks-minister segast peksis, on ju päris kohane võrdlus. Või nagu EPL-is kommenteeriti (mis ka jalgpallifänne peaks puudutama), et järgmine kord kui \"Kohtunik seebiks\" karjute, pange advukaat juba valmis...
        "The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend

Kommentaar

Putinile oma särk
          We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

järgmine kord kui \"Kohtunik seebiks\" karjute, pange advukaat juba valmis...

ma peaks siis juba ammu trellide taga olema oma karjumistega
            jalgpall pole elu, vaid suur osa me elust !!!

Kommentaar

Algselt postitas vello99

Ei tea, võrreldes selle \"täna \"kommunistid\", homme \"juudid\", \"mustased\", \"intelligendid\"\" või mis iganes see eks-minister segast peksis, on ju päris kohane võrdlus. Või nagu EPL-is kommenteeriti (mis ka jalgpallifänne peaks puudutama), et järgmine kord kui \"Kohtunik seebiks\" karjute, pange advukaat juba valmis...
              See on hea näide.
              Kui karjuda \"Kohtunik seebiks\" siis on see just hinnanguline fraas. Kui karjuda Uno Tutk seebiks, siis oleks see juba üleskutse, mis on sihitud konkreetse inimese suhtes.
              Arukas, pean silmas vähegi intelligentne ilmselt nii ei karjuks.
              (Ehki, näiteks Figole hüüdsin nii ühte kui teist. Ja ilmselt saaks hea tahtmise juures mind ka kohtus süüdi mõista, sest ta ei ole ju \"paberite järgi\" \"vana lehm\".)
              Särkide juures oli piinlik see, et seal olid kirjas nimed. Ja ehki, selles nimekirjas oli kindlasti kommusid, keda maa kandma ei peaks, vähemalt Eesti oma mitte, siis määras infantiili käsi sinna ka nende nimesid, kes tegelikult on ausad inimesed.
              Ja eriti bad taste on see, et mainit infantiil \"unustas\" nimekirja panemata need kommud, kes tema endaga sama parteipiletit kannavad. Aga mis seal ikka. Infantiil, ehki palju lugenud ja võib-olla keskmisest vahedama mõistusega, jääb siiski infantiiliks.
              14. september 2006, Tallinn

Kommentaar

Kui sellel ahju teemal jätkata, siis tänane pirn tuli kindlasti vanakooli pullimehelt Vladislav Korzetsilt, kes Terevisioonis meisterdas kogrerooga, särgile kirjutatud \"KALA AHJU\".

Raudselt tekib suurem huvi tehtu kohta, selletõttu ka ennetan küsimusterida:

Kogred hapukoores

1 kg kokri
                1 kg kartuleid
                1 spl jahu
                2 spl võid
                150 g hapukoort
                riivsaia, soola

Lõika suuremad puhastatud kogred pooleks (pisemad käivad tervikuina), hõõru soolaga, püherda jahus ja pruunista pannil mõlemalt küljelt.
                Keeda kartulid, jahuta, lõika viiludeks.
                Määri haudepott võiga, sega pool hapukoorest jahuga ning vala poti põhja. Pane poti põhja kartuliviilud ning nende peale kala. Vala üle allesjäänud hapukoorega, raputa peale riivsaia ning torka praeahju.
                Tõsta lauale küpsetuspotiga. Peale puista hakitud peterselli.
                See on vene köögi klassikaline roog.
                The other line moves faster.

Kommentaar

\"Kohtunik seebiks\" võib täiesti kohtusse kaevata. Näiteks holokausti ajal natsilaagrites juutide surnukehi seebiks keedeti. Nii et ettevaatust
                  Tammeka on jumal ja mina olen jumala prohvet maa peal!

Kommentaar

Algselt postitas Matis

\"Kohtunik seebiks\" võib täiesti kohtusse kaevata. Näiteks holokausti ajal natsilaagrites juutide surnukehi seebiks keedeti. Nii et ettevaatust
                    Urrrrrrrrr!
                    Mis sa arvad, kust see väljend siis tuleb? Ja muideks ei keedetud. Vähemalt mingeid tõendeid küll ei ole.

Kommentaar

Algselt postitas Jyrka

Algselt postitas Matis

Urrrrrrrrr!
                      Mis sa arvad, kust see väljend siis tuleb? Ja muideks ei keedetud. Vähemalt mingeid tõendeid küll ei ole.
                      Mees loe rohkem ajalooõpikuid ja huumoritreeningõpikuid. Tuleb kasuks. Peaasi, et sa öösel head und näeksid.

Kommentaar

Wat?

Palun näita mulle ajalooõpikut, kus midagi seebiks keetmisest räägitakse. Palun.

Kommentaar

Algselt postitas Jyrka

Wat?

Palun näita mulle ajalooõpikut, kus midagi seebiks keetmisest räägitakse. Palun.
                          Näiteks on väga hea õudukas \"SSi kuriteod\"

Kommentaar

jess yks mees etv võistkonnas mängis minu putsadega

Kommentaar

Algselt postitas fodd

jess yks mees etv võistkonnas mängis minu putsadega
                              kas autogrammi saaks sinult????
                              Kui päkapikk tahab, võib ta oma välimust muuta. päkapikk on korduvalt ennast rihmaks joonud.

Kommentaar

Kommentaar

Working...
                                X