Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Algselt postitas midfielder
Muuseas Gazzajev on sõna võtnud, miks pole ühtegi Moskva CSKA mängijat 50 hulgas. Ta pidas eelkõige silmas Daniel Carvalhot. Võideti ju uefa cup.
Vastus teemale \'FIFA nimetas aasta parima meespalluri kandidaadid\'
pigem peaks valik olema võitjate hulgast mis välistab kaka. aga dinhot paremaks pidada nii lihtsalt ei saa. koos on võisteldud cl-is ja seal sai kaka premeeritud parima midfielderina...samas ei tea kuidas dinho seal klassifitseriti.
see aasta annaks isegi mina vist dinhole gerrard veel minu põhimõtete järgi suudab konkureerida muidu suht kahtlane. oot milline auhind see yldse on? ajakirjanike? see veel norm aga noo peatreenerite oma ei tasu yldse tõsiselt võtta kuna mõne teami ees on sedasorti mehed nagu erkson jne kes panevad parimaks mingid oma sellid kes pole saavutanud mitte midagi.
Algselt postitas mr.eyebrow
pigem peaks valik olema võitjate hulgast mis välistab kaka. aga dinhot paremaks pidada nii lihtsalt ei saa. koos on võisteldud cl-is ja seal sai kaka premeeritud parima midfielderina...samas ei tea kuidas dinho seal klassifitseriti.
see aasta annaks isegi mina vist dinhole gerrard veel minu põhimõtete järgi suudab konkureerida muidu suht kahtlane. oot milline auhind see yldse on? ajakirjanike? see veel norm aga noo peatreenerite oma ei tasu yldse tõsiselt võtta kuna mõne teami ees on sedasorti mehed nagu erkson jne kes panevad parimaks mingid oma sellid kes pole saavutanud mitte midagi.
Ronaldinho oli CL-i parim mängija. Kaka oli parim poolkaitsja. Oli vist nii?
Ja see Fifa world player of the Year on iga rahvuskoondise ja kapteni valik.
kas siis cl valis väärtuslikuma mängija-gerrard, parim mängija-dinho, ja parim keskväli-kaka???
ja kas sa mõtlesid rahvuskoondise treenerite ja kaptenite valik?
Irw, jah sassi läks natukene
Ronaldinho oli vist CLi parim ründaja :O, kaka parim poolik ja Gerrard väärtuslikem mängija. A võin ka seekord eksida...
Aga see aasta mängija on jah iga rahuvuskoondise peatreeneri ja kapteni valik
yks inimene pyydis mind veenda et see aasta saab selle maldini-kuna inglise press austab teda, itaalia haibib hullult ja lisaks pidid realipooldajad püüdma hispaania hääli ei usu aga ilus oleks. kuigi pean siiski ronniet ise paremaks sellise nimetusega trofeele maldini on väärt midagi palju enamat. ntx uefa immortal player of decade või-mis-iganes
Njh, Maldini ei võida kudagi seda auhinda, väga ebaloogiline oleks. Aga mõni taoline nagu sa nimetasid võiks küll talle anda, sest vend on ikkagi 20 aastat tipptasemel mänginud :O Ja mitte üldse halvasti.
Kommentaar