Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Lilleka tabloo

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Lilleka tabloo\'

Tubli Vincent. Avaliku rahaeraldamise korral on usutavasti võimalik ka pärida, milliselt firmalt see tabloo sellise summa eest soetati. Ning miks just sealt.
    Ma usun, et nende dokumentide esitamine peaks olema seadme ostja heatahte märgiks. Seda enam, et nii Flora kui JL rahaasjade maine pole just parimal järjel.
    14. september 2006, Tallinn

Kommentaar

Ämm.. nooh.. 25 TVd ntx 72\" üksteise peale laduda + spets.klaas mis tumendab pilti. 1 TV = 6.000, kokku 150000 (arvestatud on ka nende seadistamisega), klaas max 30.000. Juhtpult vast mingi 20.000. Kokku 200.000 EEK. Saame ekraani suurusega umm.. 4 x 5 m2.

Kommentaar

Sattusin ka ühel mängul seda tablood vaatama ja tekkis tunne nagu oleks lennujaama ooteruumis kus samasugused ribad.
        Tom FC Risti

Kommentaar

Algselt postitas vincent

Algselt postitas Rein

Kus te võtate, et see tabloo 250 k maksis?!

Olen kuulnud hoopis, et tabloo saadi ühelt Norra klubilt. Pirukas piruka vastu. Norra klubi sai Piiroja ja Flora tabloo
          Siit näiteks. Punkt \"Lisa 4\". Okei, on 235, mitte 250. Ikkagi arusaamatu summa, eriti kui võrrelda nende teiste eraldustega sealsamas. Osavate käte ring oleks võinud mõnest trollist paar samasugust maha keerata, oleks puhta ilma rahata saanud. Liikuva tekstiga ka veel ja värki.
          kusjuures mina kahtlen, et linn selliseid projekte 100% toetab. Selgelt oli öeldud, et toetab ehk kuskilt pidi veel mingit raha tulema. Võib arvata, kuigi kindel ei ole, et linn toetas mingi 50%. Kui keegi viitsib võiks teha arupärimise linnale või mõnele ajakirjanikule idee maha müüa

Samas usun, et see tabloo tekkis pigem sellest, et äkki mingitele FIFA reeglitele vastu tulla? Kuigi mul on siiralt väga hea meel, et ta on olemas (algus on tehtud ) - nagu öeldud, praem kui ei midagi suuruse üle võib muidugi norida ja lõppes küsida kui rentaabel see ost oli? Vbla oli väga hea ost, kahjuks ma ei ole väga kursis tabloode turuga

Päikest!

Kommentaar

Working...
          X