Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

PÖFF

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Paraku on asjalood sedaviisi, et Eestis festivali filmid kinodesse praktiliselt ei jõua. Näidatakse ainult \"Ameliet\" ja ameeriklaste \"Mementot\" (heal juhul oli mõni film veel). Filmimaxil, aga on litsentsind olemas selliste filmide jakoks nagu \"Las käia!\" (parim komöödia, mida ma viimase 6-7 aasta jooksul näinud olen), \"25 vatti\" (parim film mida ma sel festivalil nägin) jne.
    Asja tuum on aga selles, et Eestis neid ei näidata, küll aga Lätis ja Leedus.

Seega pole muud, kui padavai Riiga. Eesti inimesed on niivõrd armunud ühes ameerikamaa linnakeses tehtavatesse filmidesse, et nad muu maailma linateostest midagi teda ei taha. Tulemus on see, et siia midagi ei tooda ja nii on ikkagi lähim kino Helsingis (olgugi, et Eestis asub põhjamaade suurim-uusim filminäitamise maja).

Kommentaar

Lõigud eilasest Postimehest:

«Amélie» jõuab kinodesse 8. veebruaril ja seda on plaanis näidata kõigis suuremates linnades, kinnitas filmi levitava BDG Film ja Video turundusjuht Rene Vahing

Peale «Amélie» on BDG-l kavas näidata ka «Leluloo» autorite uut animafilmi «Kollide kompanii» (märtsis) ja hispaanlase Alejandro Amenabari thrillerit «Tei- sed», mis kandideeris samuti Euroopa parima filmi auhinnale ja kus mängib peaosa Nicole Kidman. «Teised» tuleb ekraanile juba 18. jaanuaril.

MPDE kavatseb juba 4. jaanuaril ekraanile lasta Pimedate Ööde festivali lõpufilmi, ameeriklase Christopher Nolani psühholoogilise põneviku «Memento».

Filmimax plaanib näidata vaid üht PÖFFil linastunud filmi - Michael Hanekese «Klaveriõpetajat», mille peaosaline Isabelle Huppert võitis Euroopa parima naisnäitleja auhinna.

Hea, et nii paljugi näeb :-)
      Nendest Mementot olen näinud ja on vägagi väärt vaatamist!

Kommentaar

Kas see vutifilm Jimmy'st oli see sama, mis mõni kuu tagasi telekast tuli? (vist tv3-s)
        Jalgpallihaigla liige

Kommentaar

Ei ole see televiisurit tulnud mitte!

Kommentaar

Seitsmes Seeria oli väga hea. Näide sellest, kui kaugele võivad rahaahned telebossid oma ideedega minna.Muide Daniel Minahn lubas kaabel TV jaoks toota ka Series 8.

Memento. Tuleb veel teist korda üle vaadata. Esimest korda vaadates keerab ikka juhtme sassi, positiivses mõttes. Kuuldavasti pidi jaanuarist kinodes olema.

Kommentaar

"25 vatti" oli tõesti päris hea. Uruguai, Montevideo, 3 topsi, õnnetust toovad koerapabulad, poiss, kes üritab jalgpalli 15900 korda kõksida, kogu film must-valges - paras absurd. ehk võtab FilmiMax aru pähe ja näitab seda ka hiljem.

usun, et "Itaalia keel algajatele" tuleb kindlasti ETV-sse, sest Raagile paistavad Dogma-filmid meeldivat.

Huvitav on aga see, mis PÖFF filmihuvilisega teeb. kinosaalid on kärisemiseni pungil täis, kaanitakse meeletult kultuuri, mis on muu gollivuudi jura taustal loogiline. aga kui filmid hiljem regulaarselt kinodesse jõuavad, siis on saalid (kas siis Kinomaja või Illusioon) tühjad. PÖFF on maagiline...
              http://et.wikipedia.org/wiki/Eesti_jalgpallikoondis

Kommentaar

Replying to Topic \'PÖFF\'

Kaevasin siis sellise teema üles, nimelt vanaonu Jõul tuli väljamaalt ja tõi mulle hea käitumise eest selle sama \"There is only one Jimmy Grimble\" kasseti.

Kunagi teeme siis ühisvaatamise?

Kommentaar

Working...
                X