Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Jalka on hetkel Eesti parim spordiajakiri. Kruudatäht on oma nädalase ilmumisega mulle hakanud juba pinda käima.
Nõustun sinuga. Sporditäht on väga masendavaks muutunud ja Kruuda paneb ka pange. Kalev Meediast öeldi, et Jalkat saaba ainult Sporditähega koos tellida, nagu mul siiamaani on käinud, aga kuna tulevast aastast enam iganädalast peldikupaberit saada ei taha, siis tuleb mõned kroonid peale maksta ja õnneks saab ajakirja läbi Jalgpalli Liidu kaudu kätte. Aga Kruudalased on ikka ju täitsa mõttetud tüübid, kui nad annavad ainult sellise võimaluse, et kui tahad Jalkat, siis võta Sporditäht ka. Jalkat eraldi ei saa. Suht kahtlased tüübid. Hea, et on leiutatud Jalka Liit.
Viimane Jalka ise oli hea.
Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Nõustun sinuga. Sporditäht on väga masendavaks muutunud ja Kruuda paneb ka pange. Kalev Meediast öeldi, et Jalkat saaba ainult Sporditähega koos tellida, nagu mul siiamaani on käinud, aga kuna tulevast aastast enam iganädalast peldikupaberit saada ei taha, siis tuleb mõned kroonid peale maksta ja õnneks saab ajakirja läbi Jalgpalli Liidu kaudu kätte. Aga Kruudalased on ikka ju täitsa mõttetud tüübid, kui nad annavad ainult sellise võimaluse, et kui tahad Jalkat, siis võta Sporditäht ka. Jalkat eraldi ei saa. Suht kahtlased tüübid. Hea, et on leiutatud Jalka Liit.
Viimane Jalka ise oli hea.
Vähemalt üksikmüügis ei pakuta Sporditähte kaasa. Eks näis, kaua nad seda nädalakirja välja annavad? Ei ole eriti hea variant.
Aga Kruudalased on ikka ju täitsa mõttetud tüübid, kui nad annavad ainult sellise võimaluse, et kui tahad Jalkat, siis võta Sporditäht ka. Jalkat eraldi ei saa. Suht kahtlased tüübid. Hea, et on leiutatud Jalka Liit.
Miks "kruudalased" nüüd täiesti mõttetud tüübid on?
Igati normaalne ja loogiline samm Sporditähe promomiseks..
Ma saaks aru kui Jalka oleks loetav ja populaarne ajakiri ja siis vinguda..
Algselt postitas budulojus
kle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi Uuspõlde
Milline see sporditäht siis mõnede meelest olema peaks?
Liiga vähe räägib jalkast või?
Käib pinda ja pole hea variant jne.
Vingujatele on ju alati olemas hunnik meditsiini ajakirju.
Mina loodan küll siiralt, et jääb nii nädala ajakiri, jalka, basket ja ka telekanal püsima.
Andke parem link inglise liigade kajastamise kohta millest oli juttu tartu fanati artiklis
Aga Kruudalased on ikka ju täitsa mõttetud tüübid, kui nad annavad ainult sellise võimaluse, et kui tahad Jalkat, siis võta Sporditäht ka. Jalkat eraldi ei saa. Suht kahtlased tüübid. Hea, et on leiutatud Jalka Liit.
Milline see sporditäht siis mõnede meelest olema peaks?
Jalkast räägib piisavalt. Aga vanasti, kui Sporditäht ilmus kuus korra, oli mida oodata. Jõudis rahulikult kuu ajaga läbi lugeda kõik artikklid. Vahet pole kas oli jalka või kriket. Hea mõnus oli lugeda. Praegu tuleb iga nädal postkasti nagu mingi K-Arvutisalongi reklaam. Ainult natukene paksem. Ja kuna mul koolitöö ja trennide kõrvalt suurt lugemisaega ei jää (nädalas umbes 2-3h on aega lugeda, aga sellise ajaga ähemalt mina küll ei suuda seda läbi lugeda). Nii ongi niimoodi, et kui Jalka tuleb, siis seda loen aga sporditähe lappan läbi, tõmban postrid välja ja panen teiste sporditähtede kõrvale.
Sporditäht oli iganädalase ilmumiseni väga hea ajakiri. Ootasin põnevusega uut numbrit ja sealt oli midagi ka lugeda, aga vaata seda ajakirja nüüd. Täiesti sisutühi asi minu arust. Eks igal inimesel on oma arvamus, kuid minu arust on Sporditäht väga palju alla käinud.
Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Seletage mulle palun, kuidas Sporditäht on alla käinud? On seal lugude kvaliteet langenud, on nõrgemad ajakirjanikud seal kirjutama hakanud, on lugemismaht vähenenud? Miks ta kehvemaks on läinud siis? Kas probleemiks on sisulised küsimused või lihtsalt ei ole vastuvõetav formaat ja ilmumis tihedus?!
"Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks" - Marcus Aurelius www.facebook.com/jkkalju
Tallinnas on igaljuhul müügil, ilmselt siis ka Tartus. Minu meelest on see parim ja huvitavam jalka üldse. Võiks muidugi veel rohkem Barcelonast ja nende mängjatest rääkida.
Keegi võiks mulle selgitada, miks ajakiri Jalka ajakirjaga Basket võrreldes selline junn on. Vähemalt mind tabas totaalne üllatus, kui pooljuhuslikult esimest korda Basketit lugesin. Pikad ja sisukad ülevaated liigadest (NBA-st ja Euroliigast), pikad intervjuud ja üleüldse tundus kõik kuidagi põhjalik ja vajalik, sest sellist infot Eesti keeles mujalt kätte ei saa. Samal ajal on Jalka kuidagi selline..ee..ma ei teagi, pinnapealne ja nüri ja mõttetu. Ei noh, tegelikult nii hull asi ikka pole, sest ma muidu ei ostaks seda igakord.
mina ei osta seda!
ja tundub tõesti selline kahtlane EJLi ettevõtmine nagu vms...
Basket aga (pole enam ammu käes hoidnud aga varem) oli selline vinge ja sile ja nagu korralik ajakiri ikka.
Kunagi ostsin, aga enam suurt huvi ei tunne...
kas järgmine Jalka ilmub märtsi alguses sel aastal? igatahes nägin juba unes täna öösel, et panin uue oma meeskonna postri üles sellest ka see küsimus.
Kommentaar