Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Jalgpallisaade ''Lisaaeg''
Collapse
X
-
"The more we sweat in training, the less we bleed in battle"
http://runplus.wordpress.com
"Fitness is a battle, welcome to the front line" -
Hi!
Sorry.
Daz Booobsee ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."Kommentaar
-
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Sõbrad!
Täna siis kell 18:15 saade eetris
ärge maha magage 
ja kui magasitegi, siis homme (laupäeval) kell 11:15 kordus! Kuis selle ka maha magate, siis oi oi oi...
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Minu meelest ei olnud sugugi halb. Nõrgem oli vist saate esimene osa ,kus nad tulemusi ja mänge näitasid. Kas või see ,et pennalt näidati aga ,seda ei näidatud .mille eest määrati. Kui mälu ei peta siis ei öeldud ka Balti liiga väravalööjate nimesi ja minuteid. Eks peab ka sellega arvestama ,et kõik vaatajad ei ole siiski meiesugused hullud ja tavainimene ei võtaks mingit kuiva statsi omaks. Reim ja Jorh olid head,Rüütli samuti. Sloveenia osa oli ehk operaatori töö poolest nats nõrk. Minu meelest jätkub neil teemasid küllaga . Kas või juba lühitutvustused klubide fänniühendustest ja mõni sõna nendega. Jätkake samas vaimus ,usun ,et saade läheb veel paremaks.
Igatahes sada korda parem saade ,kui mingi täiesti mõttetu ,pooletunnine suusapäevikFCF ForeverKommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar