Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Võõrsil löödud värava reegel

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas cannuman Vaata postitust
    mille jaoks liigas kuldse/hõbedase värava reegel või võõrsil löödud värava reegel? Et võrdsete punktide korral selgitada kes saab parema koha lõpptabelis?
    Promotioneid otsustatakse ju play-offi kaudu. Näiteks 2004 kaotas Sunderland oma play-offi penaltiseerias, kui oleks olnud kasutusel võõrsil löödud värava reegel, oleks nad edasi pääsenud. Mart Poom võttis sõna ja imestas miks Inglismaal siis niimoodi on, aga minu arvates on see täiesti normaalne.

Kommentaar

Kui nüüd väga tahta vaielda, siis võõrsil löödud värava reegli puudumisel saab üks tiim koduväljakueelist kasutada 90 minutit ja teine 120 minutit. See pole ka ju kõige parem lahendus.

Kommentaar

Algselt postitas wxyz Vaata postitust
        Kui nüüd väga tahta vaielda, siis võõrsil löödud värava reegli puudumisel saab üks tiim koduväljakueelist kasutada 90 minutit ja teine 120 minutit. See pole ka ju kõige parem lahendus.
        Praegusel juhul saab üks meeskond võõrsil löödud väravaid jahtida 90 minutit ja teine 120 minutit. What's your point?

Kommentaar

See oleneb konkreedselt mängude seisust, kas saab 120 min kasutada koduväljaku eelist..

Praegusel juhul saab kasutada seda vaid siis kui mängud lõppevad täpselt sama tulemusega (näitesk 2-1 ja 1-2)...Kui võõrsil löödud värava reegel ära jätta, siis saab teises mängud kodumeeskond kasutada 120min eelist igasuguse viigi korral (2 mängu kokkuvõttes). Seega kui see reegel ära jätta, siis suureneb tõenäosus, et teisena kodus mängiv meeskond saab lisaajale asja viia...

Kommentaar

Algselt postitas lenc Vaata postitust
            Praegusel juhul saab üks meeskond võõrsil löödud väravaid jahtida 90 minutit ja teine 120 minutit. What's your point?
            Lisaajal võõrsil löödud väravad ei loe. Ehk kui lisaajale minna 2:1 pealt ja seal lüüüakse 3:2, siis tulevad ikkagi pendlad.
            When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Algselt postitas Martin Vaata postitust
              Lisaajal võõrsil löödud väravad ei loe. Ehk kui lisaajale minna 2:1 pealt ja seal lüüüakse 3:2, siis tulevad ikkagi pendlad.
              oot
              Kui lisaajale minnakse 2:1 pealt siis lõppes esimene mäng 1:2 ja lisaajal alustatakse ju nagu nullist.Seega kui keegi on lisaaja lõpul peal 3:2 siis ei tule ju mingeid pendlaid vaid võitnud tiim läheb edasi.
              Või mis?
              INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Algselt postitas marcello Vaata postitust
                oot
                Kui lisaajale minnakse 2:1 pealt siis lõppes esimene mäng 1:2 ja lisaajal alustatakse ju nagu nullist.Seega kui keegi on lisaaja lõpul peal 3:2 siis ei tule ju mingeid pendlaid vaid võitnud tiim läheb edasi.
                Või mis?
                öö. et nagui vaata nii. kui mäng on 2:1 ja lisaaja lõpuks on 3:2, siis on lisaaja seis ju 1:1 ehk viik v nii.

Kommentaar

ma arvasingi,et ma ei ole kõige teravam pliiats täna...
                  Pärast pikki öid arvutustega ei suuda ju 2:1 ja 1:2 kokku liita
                  ah,tra ma ei tea ise ka mida ma mõtlesin,kergem on õlut edasi juua
                  Lähen ja häbenen
                  INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

paraku eksid, sest ka lisaajal löödud väravad loevad võõrsil värava reegli arvestuses ning kui kahemängulises kohtumises lüüakse lisaajal värav, siis võib kohe penaltid ära unustada:
                    Article 7
                    Away goals, extra time
                    7.01 For matches played under the cup (knock-out) system, if the two teams
                    involved in a tie score the same number of goals over the two legs, the team
                    which scores more away goals qualifies for the next stage. If this procedure
                    does not produce a result, i.e. if the two teams score the same number of
                    goals at home and away, extra time of two periods of 15 minutes shall be
                    played at the end of the second leg. If, during extra time, both teams score
                    the same number of goals, away goals count double (i.e. the visiting club
                    qualifies).
                    If no goals are scored during extra time, kicks from the penalty
                    mark (Article 16) determine which club qualifies for the next stage.
                    ka minuarust oleks õige, et kui mäng läheb juba lisaajale, siis sealt hakkaks asi nullist, kuid paraku on hetkel reeglid sellised, vähemalt CL'is

Kommentaar

Minu arvates võiks lihtsalt helistada Blatterile ja küsida, et mis nüüd teha... Lisaks võiks Blatter ka kohe öelda, et kes tema arvates võitja peaks olema, muidu võib ju võita vale meeskond.

Kommentaar

Sa Martin oled viimasel ajal ikka täiega maha käinud. Haiged artiklid Postimehes, sama haiged sõnavõtud muudes teemades. Nüüd tuleb välja, et sa ei tunne isegi jalgpalli reegleid. Maga kaineks!

Kommentaar

Algselt postitas lenc Vaata postitust
                          Sa Martin oled viimasel ajal ikka täiega maha käinud. Haiged artiklid Postimehes, sama haiged sõnavõtud muudes teemades. Nüüd tuleb välja, et sa ei tunne isegi jalgpalli reegleid. Maga kaineks!
                          Eks igas liigas ju siis omad reeglid, ma mäletasin seda Inglismaa Championshipi play-offide pealt. Kuigi tuleb möönda, et ma arvasin seda ka CLi puhul. Mingil põhjusel.

Muidu aga soovitaks kauem magada. Või rohkem.
                          When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Eks igas liigas ju siis omad reeglid, ma mäletasin seda Inglismaa Championshipi play-offide pealt. Kuigi tuleb möönda, et ma arvasin seda ka CLi puhul. Mingil põhjusel.
                            Inglismaa play-offides pole võõrsil löödud värava reeglit üleüldse kasutusel. Istu, kaks.

Kommentaar

Working...
                            X