Kas keegi teab midagi eesti 94 aastal sündinud poiste jalgpalli koondise loomisest?
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
94
Collapse
X
-
need, kes on sündinud aastal 94, küll enam eriti poisid ei ole...Algselt postitas jalgpall94 Vaata postitustKas keegi teab midagi eesti 94 aastal sündinud poiste jalgpalli koondise loomisest?
-
12-13-aastased on juba mehed või?Algselt postitas mehis Vaata postitustneed, kes on sündinud aastal 94, küll enam eriti poisid ei ole...
Kommentaar
-
No nad ole ju väiksed poisid enamAlgselt postitas Peppone Vaata postitust12-13-aastased on juba mehed või?
George Best:"Kui ma sündinuks inetuna, poleks te midagi kuulnud Pelest"
Kommentaar
-
Kas keegi teab midagi eesti 94 aastal sündinud meeste jalgpalli koondise loomisest?Algselt postitas nikeman13 Vaata postitustNo nad ole ju väiksed poisid enam
vähe imelikult öeldud vistRien en ce monde ne peut arrêter OM!

Ken Lee tulibu dibu douchoo
Kommentaar
-
nad on poisid aga nad ei ole väikesed poisidAlgselt postitas Olympi Vaata postitustKas keegi teab midagi eesti 94 aastal sündinud meeste jalgpalli koondise loomisest?
vähe imelikult öeldud vist
Kommentaar
-
aga ainukne, kes seda väikese poisi juttu on ajanud oled ju sina.Algselt postitas nikeman13 Vaata postitustnad on poisid aga nad ei ole väikesed poisid
Rien en ce monde ne peut arrêter OM!

Ken Lee tulibu dibu douchoo
Kommentaar
-
No okei sorriAlgselt postitas Olympi Vaata postitustaga ainukne, kes seda väikese poisi juttu on ajanud oled ju sina.
.Tahaks ise teada ka kas tegib 1994 poiste Eesti koondis?
Kommentaar
-
mis 1994? Küsimus on aasta 94 kohta...Sel aastal sündinud on juba ligi 2000 aastat vanad ja ei ole eriti poisikesed enamAlgselt postitas Mr Self Destruct Vaata postitustNo okei sorri
.Tahaks ise teada ka kas tegib 1994 poiste Eesti koondis?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar