Tänase kohtuniku hobid on lugemine ja kirjutamine. Naljakas, rsk. Vanad head miilitsanaljad ikka toidavad.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
TV6 kommentaatorid
Collapse
X
-
Algselt postitas -SharK- Vaata postitustJalgpall seda meest vist eriti ei huvita, vastasel korral võiks ta väljakule joosta nt lisaminutitel, näeks vähemalt mängu lõpuni.
Kommentaar
-
Algselt postitas Feljonks Vaata postitustNoo, jalgpalli ju nägid. Jimmy jooksis väljakule teise poolaja alguses kui mäng ei olnud alanudki veel. Iseenesest on kahju, et Mou pingil ei saanud olla. Lubas Jimmy Jump juba pea aastakse tagasi, et tõmbab selle punase mütsi, mis tal eile peas oli, Morinhole pähe
Kommentaar
-
Kruus on vanakooli mees ja tema ajal õpetati koolis ainult vene keelt.
Usun, et tema vene keel on sama hea kui sinu inglise keel. Sinu vene keel piirdub kindlasti kolme sõnaga- suka, bljät ja hui.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Kes finaali kommenteerivad?Algselt postitas fittiJah. 8-2, mu vanad ja noored mankusõbrad. Kirjutage see skoor oma naabri uksele, kraapige homme hommikul trolli-istmesse, twiitige ja sheerige. Keegi ei tohi jääda teadmata, missugusele grandioossele tagantvõtule kunagine suurklubi täna viidi.
Kommentaar
-
Algselt postitas tarmps Vaata postitustKes finaali kommenteerivad?Adiós amigos
Kommentaar
-
Algselt postitas budulojus Vaata postitustTäna meistriliiga mängust ülekannet ei ole?Hala Madrid !
Kommentaar
-
Algselt postitas rauulo Vaata postitustMitte nii palju polnud möödas, vaid mina polnudki seda meest varem kommenteerimas kuulnud.Hala Madrid !
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar