Okei see "Spordiäpardused" on reaalselt kõige närvidelekäivam saade. Mingit 3 minutilist klippi korratakse juba teist korda jutti, vahele veits mingit vahelduvat kraami ja nii uuesti ja uuesti. Lisaks mängib taustaks mingi ülimalt pask lugu....
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
TV6 kommentaatorid
Collapse
X
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustPole naljakad need Kruus ja Vara.
Kommentaar
-
ei saa kriitikutest aru, kellele kruus ja vara ei meeldi. no milline siis üks kommentaator peab olema? statistik nagu lembitu? või nagu kalkun või see kolmas ETV kommentaator, kes pole kunagi päris kindel, mis platsil toimub. Tüübid toovad naljakaid võrdlusi ja räägivad enamvähem nii nagu asjad on. alati loodan, et ikka kruus on kommentaatori puldis.
Kommentaar
-
Algselt postitas JanK Vaata postitustlihtsalt kas ma olengi täiskõrvavärdjas, et Kivisild=Vara? Mina neil vahet lihtsalt teha ei suuda.
Kommentaar
-
Ühed ja samad naljad- Emmaste, Kuressaare, Anti Kammiste, madalamad liigad,saarlased vs. hiidlased, Newcastle mainimine...üks ja sama iga mäng.
Lisaks häirib kuidas Kruus ütleb mängija kohta SEE.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustÜhed ja samad naljad- Emmaste, Kuressaare, Anti Kammiste, madalamad liigad,saarlased vs. hiidlased, Newcastle mainimine...üks ja sama iga mäng.
Lisaks häirib kuidas Kruus ütleb mängija kohta SEE.
Kommentaar
-
Algselt postitas JanK Vaata postitust
lihtsalt kas ma olengi täiskõrvavärdjas, et Kivisild=Vara? Mina neil vahet lihtsalt teha ei suuda.
Kommentaar
-
hea, et sa veel ei kirjutanud, et Vara on twitterimees, sest see aitab hääleeristamisele super hästi kaasa.
Samas JanK väga suur värdjas polegi, sest olen kohanud teisigi taolise murega inimesi... asi võib muidugi ka telkus olla.
Vara aga saab lihtsalt eristada - ta on nagu leksikon (või noh, on ta ennast hästi ette valmistanud).see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar