Kas varem mitte pole Itaalia pilti ka näidatud seal saates?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
TV6 kommentaatorid
Collapse
X
-
Algselt postitas Tanel Vaata postitustKas varem mitte pole Itaalia pilti ka näidatud seal saates?
Kommentaar
-
Algselt postitas Tanel Vaata postitustKas varem mitte pole Itaalia pilti ka näidatud seal saates?
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustÜhed ja samad naljad- Emmaste, Kuressaare, Anti Kammiste, madalamad liigad,saarlased vs. hiidlased, Newcastle mainimine...üks ja sama iga mäng.
Lisaks häirib kuidas Kruus ütleb mängija kohta SEE.
Agaa.... Räägi meile sis oma lemmikutest?"I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."
Kommentaar
-
Algselt postitas atleticomadrid Vaata postitustÄra hala. Kruus on parim eestikeelt rääkiv kommentaator kes kunagi olnud. On arusaama mängust, on eeltöö, on mis kõige tähtsam - emotsioon! Hääl on ka täpselt paras kommenteerijale.
Agaa.... Räägi meile sis oma lemmikutest?
Minu lemmik oli Toomas Uba. Loodetavasti sa tead ikka kes ta oli.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Ma arvan, et kasvõi tulemustest ja liigatabelist võiks ju ikka üle käia nagu seda Eurospordi Eurogoals teeb, kuigi ka neil pole (vist) Itaalia ja Inglismaa liigade väravate näitamise õigust.
Aga Kruusi koha pealt ,et mind absoluutselt ei sega, kui ta pole ala (olgu see siis jalgpall, F1, korvpall või midagi muud) asjatundija läbi ja lõhki. Selleks tavaliselt on ta kõrval mõni teine härra. Tema kommentaari on minul küll alati mõnus kuulata. Kuidagi vabalt teeb seda.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustMa arvan, et kasvõi tulemustest ja liigatabelist võiks ju ikka üle käia nagu seda Eurospordi Eurogoals teeb, kuigi ka neil pole (vist) Itaalia ja Inglismaa liigade väravate näitamise õigust.
.
Kommentaar
-
Itaalia liiga highlightse pole nad pea aasta juba näidanud. Nad näitavad Prantsusmaa, Saksamaa, Hollandi, Portugali, Venemaa, Euroopa sarajade (CL, EL) väravaid ja vahel ka mõnede väiksemate liigade väravaid (Belgia, Austria, Ukraina jne). Eelmine hooaeg näitasid Eurosport 2 uudised ka vahepeal Inglismaa liiga väravaid
Kommentaar
-
Algselt postitas StokAga kuidas õige oleks siis?Catalunya is not Spain!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar