Mis läbimurdeid see Jordan Ayew seal pingi peal pidevalt teeb? : p
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
TV6 kommentaatorid
Collapse
X
-
Algselt postitas AndresR Vaata postitustMis läbimurdeid see Jordan Ayew seal pingi peal pidevalt teeb? : p
Kommentaar
-
Täna on näitlejameisterlikud mängijad Prantsusmaa liigastMay the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
Ja muidugi tuli ka lõpuks anti-jalgpalli jutt äraMay the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
Algselt postitas Maarek Vaata postitustJa muidugi tuli ka lõpuks anti-jalgpalli jutt ära
Kommentaar
-
Algselt postitas AndresR Vaata postitustMis läbimurdeid see Jordan Ayew seal pingi peal pidevalt teeb? : p
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustNo olgem ausad, see oli kohutav, mida Inter tegi.
Kommentaar
-
Algselt postitas Maarek Vaata postitustJa muidugi tuli ka lõpuks anti-jalgpalli jutt äraAlgselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustNo olgem ausad, see oli kohutav, mida Inter tegi.
Kuidagi niru on kuulata mängu lõpus paari kommentaari, millest peegeldub selge kahjurõõm.
Krt, 2 Itaalia klubi tõmbasid lemmikliiga klubidele haledalt koti pähe ja nüüd kohe hea meel, kui ühel nii hästi välja ei tule?
Oi seda kadedust. Labane
PS. Ei ole Interi fänn ja tegelikult "prantslased" eile võitu väärisid, aga ma eelistaks mitte kuulda TV'st kommentaare stiilis "jess, nad said pähe".May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
Algselt postitas Maarek Vaata postitustlemmikliiga klubideleIlma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Algselt postitas Maarek Vaata postitustma eelistaks mitte kuulda TV'st kommentaare stiilis "jess, nad said pähe".
Kommentaar
-
Algselt postitas fitti Vaata postitustMaarek veits situb valesse postkasti praegu.May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
Algselt postitas Maarek Vaata postitustJa see annab kohe alust seda anti-jalgpalliks nimetada?
Kuidagi niru on kuulata mängu lõpus paari kommentaari, millest peegeldub selge kahjurõõm.
Krt, 2 Itaalia klubi tõmbasid lemmikliiga klubidele haledalt koti pähe ja nüüd kohe hea meel, kui ühel nii hästi välja ei tule?
Oi seda kadedust. Labane
PS. Ei ole Interi fänn ja tegelikult "prantslased" eile võitu väärisid, aga ma eelistaks mitte kuulda TV'st kommentaare stiilis "jess, nad said pähe".
Interi vastu löödud värav rõõmustas mind seetõttu, et mängu persse keeramise au läheb otseselt Interile. Selle defineerivaid momente oli eile mitmeid, aga kõige paremini jäi meelde üks Marseille pallikaotus, kus anti kohe pikk pall Forlanile, kes hakkas teisi järgi ootama, aga kõige kõrgemal olnud poolikud Zanetti ja Cambiasso lihtsalt seisid. Kui see pole antijalgpall, siis mis see on? Napoli mängu ajal hõiskasin ma nagu rattal ja Inglismaa fänniks mind pidada on ka päris tase muidugi. Fakk off, ausalt.
P.S. Ma saaks aru, kui ma saaks sõimu seepärast, et ma pidevalt puterdasin, sest seda ka juhtus, kuna eelmised kaks öös lennujaamas, kaks päeva järjest kirjutada 20 000 tähemärgiseid lugusid võtab neetult läbi tööl ja väsimus hakkas lõivu maksma, aga mingit sellist bullshitti ma ka ausalt lugeda ei taha.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar