On küll! Arsenali olen vaid korra näinud.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
TV6 kommentaatorid
Collapse
X
-
tra Gaa ownis teile juba uue urruka, nii et olge nüüd tasa enne, kui sinna rusikad sisse topitakse.Algselt postitas Mask Vaata postitustOn küll! Arsenali olen vaid korra näinud.
Kommentaar
-
Ma ei teadnudki ,et koort Viasatis töötab. Tänud uudiste edastamise eest.Algselt postitas Jasper Vaata postitusttra Gaa ownis teile juba uue urruka, nii et olge nüüd tasa enne, kui sinna rusikad sisse topitakse.
Kommentaar
-
Aitäh, poleks praegu siia foorumi vaadanud oleks arvanud, et teisipäev see päev kus TV6 vutti järjekordselt ei näita, aga tubli töö TV6, et ikka tähtsad mängud saate ära näidata.Algselt postitas NIRK Vaata postitusttäna, 21:30 Barcelona Chelsea. TV6
Kommentaatorid endiselt samad, kuid vähemalt näeb veel ühel eesti kanalilt vutti .
Kommentaar
-
Ikka juhtub,et mõni nimi korra või kaks sassi läheb. Kuigi viimasel kahel päeval on seda Kalevil suht tihti juhtunud, kuid tema komm on lihtsalt nii hea humoorikas, et elab üle.Algselt postitas Epic Vaata postitustKeegi taanlane Andersen on täna väljakule eksinud.
Kommentaar
-
ei tea küll miks?Algselt postitas dannar Vaata postitustei taha küll norida, aga tore vaadata, kuidas endisest jalgpallikommentaatorite põhisõimajast PraS-st on nüüd korraga mõistev inimene saanud
AILTON
Kommentaar
-
Kruus on alati sümpaatne nagu ka Jurtsenkoga, kuid see on ka kõik.Algselt postitas dannar Vaata postitustei taha küll norida, aga tore vaadata, kuidas endisest jalgpallikommentaatorite põhisõimajast PraS-st on nüüd korraga mõistev inimene saanud
Kommentaar
-
Keegi teab kes tänast mängu kommenteerivad?
Ühesõnaga kommentaator : real=raulhttp://www.youtube.com/watch?v=Fd5DD_UYlsg
Klavani debüüt Meistrite liigas!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar