Ma pikalt mõtlesin, et mis kuradi saadet siin taga aetakse. Praegu lõi pähe, et te vingute ja vannute siin saate üle, mille hooaeg eelmine nädal ära lõppes. Mälu järgi isegi Kruus mainis seda kahes viimases saates, ühes neist kindlasti.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
TV6 kommentaatorid
Collapse
X
-
Algselt postitas M6ngel Vaata postitustMa pikalt mõtlesin, et mis kuradi saadet siin taga aetakse. Praegu lõi pähe, et te vingute ja vannute siin saate üle, mille hooaeg eelmine nädal ära lõppes. Mälu järgi isegi Kruus mainis seda kahes viimases saates, ühes neist kindlasti.
Kommentaar
-
olybet poolaeg.jpg
isegi saate sponsor olybet teatas eile hommikul,et õhtul on eetris järjekordne "Poolaeg"
asi on enam kui imelik
Kommentaar
-
Algselt postitas ElNino9 Vaata postitustEi öeldud ja kavas oli saade kirjas.
Kommentaar
-
Algselt postitas M6ngel Vaata postitustKontrollisin üle. Ei öeldudki, järgmine nädal kavas puudub. Ma ei kujuta ette, kus kuradi kohast ma siis kuulsin, et läbi on. Ilmselt kujutan ette
Kommentaar
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitustOlge rahul, et üldse näidatakse eestikeelset saadet. Mida te virisete?
Kommentaar
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustNo, mis mänge siis TV6 näitamiseks valis? (mõtlen Meistrite Liiga kvalifikatsiooniraundi)
Tegu siis selle nädalaga.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar