Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
TV6 kommentaatorid
Collapse
X
-
ma nii vahelduva eduga vaatasin eile ja kõrva jäi kraapima dannari faktiviga teemal kellega bordeaux eelmine aasta koos oli ühes alagrupis...Roma ja Barcelona. Barca asemel oli ikka Chelsea.
Ja vaatamata foorumlaste tungivale nõudmisele, ei tõmmanud ta teravat. Kuna mäng oli suurem osa ajast täiesti igav, sest Olympiakos oli lootusetus olukorras, siis oli publikult igav. Saada need taanlased perse ja paku midagi eesti televaatajale.
Jõudu.Kommentaar
-
Jah, neegri- ja pedenalju. In your dreams.ma nii vahelduva eduga vaatasin eile ja kõrva jäi kraapima dannari faktiviga teemal kellega bordeaux eelmine aasta koos oli ühes alagrupis...Roma ja Barcelona. Barca asemel oli ikka Chelsea.
Ja vaatamata foorumlaste tungivale nõudmisele, ei tõmmanud ta teravat. Kuna mäng oli suurem osa ajast täiesti igav, sest Olympiakos oli lootusetus olukorras, siis oli publikult igav. Saada need taanlased perse ja paku midagi eesti televaatajale.
Jõudu.Kommentaar
-
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Sel juhul jääb arusaamatuks, miks nii palju just Interi mänge TV6 vahendusel näeb. Tahaks vahelduseks ka kedagi teist näha ja arvata on, et Arsenal-Barca on atraktiivsem (kui mitte mängu enda poolest siis klubi nimede poolest kindlasti) ja toob rohkem vaatajaid teleri ette. Aga pole hullu, Yle 2 peaks järgmine nädal näitama.Kommentaar
-
Noh, ma ei pane küll programmi kokku, aga ma usun, et natuke mõelda, siis ei ole eriti üllatav, miks pannakse atraktiivsem mäng tasulisele kanalile või mis?Sel juhul jääb arusaamatuks, miks nii palju just Interi mänge TV6 vahendusel näeb. Tahaks vahelduseks ka kedagi teist näha ja arvata on, et Arsenal-Barca on atraktiivsem (kui mitte mängu enda poolest siis klubi nimede poolest kindlasti) ja toob rohkem vaatajaid teleri ette. Aga pole hullu, Yle 2 peaks järgmine nädal näitama.Kommentaar
-
Ah, üldse on inimesed ära hellitatud. Mõned aastad tagasi nägi ainult ühte mängu per nädalavahetus ja mingi aeg nägi kordusest. Nüüd on kaks korda nädalas, aga ikkagi on mängud valed.Kommentaar
-
Vanasti ei nööritud ka vormeli ja jalka eest eraldi raha. Ja vanasti oli rohi rohelisem ja taevas sinisem.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar