Premieri kõrvalt vaatan ka ise hea meelega ligue 1-te. Paar aastat tagasi ei saanud Lyonile keegi vastu, aga nüüd ei oska isegi favoriite öelda. Väga kõvasti on see liiga arenenud ja tasavägisemaks muutunud. Pole ka seal selliseid 100 miljoni staare eriti. Väga kõva liiga ning see aasta võiks ligue1 meeskond ju isegi CLis 2.koha saada.(tõstaks seda liigat rohkem pildile). Ise hoian pöialt seal Paris SGle, Montpellierile ning Saint Etiennile..
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
3Go Sport
Collapse
X
-
Algselt postitas Black Magic Vaata postitustKas ta mitte ligue1 mänge ei mõelnud?FC Flora
Kommentaar
-
Algselt postitas tarry Vaata postitustNaljakas,et sa vaatasid ainukest kava,kus mänge kirjas ei ole,teistes kavades kõigis olemas need ja mina nägin,et lausa 5 mängu see voor näidatakse!
Kommentaar
-
Algselt postitas christiano321 Vaata postitustVSB näitab järgmine nädal lives zero games,
Abiks sulle.. "VSB ei näita järgmine nädal ühtegi mängu otse."
lihtsalt see kriibib silma
Kommentaar
-
Algselt postitas christiano321 Vaata postitustVSB näitab järgmine nädal lives zero games, aga näitab mitut mängu lindistatult. Ntx ManU ja West-Hami mängu, siis City ja Liverpooli mängu ja siis veel ühte selle nädala mängu milleks on Blackpool ja Arsenal
Mina olen natuke pettunud, kui kava.ee andmed tõetruud on.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar