See ei ole küll ühegi spordialaga seotud, kuid kas kellegil on veel selline probleem, et VSB kanalil on pilt must?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
3Go Sport
Collapse
X
-
Algselt postitas dannar Vaata postitustNägin ülejärgmise nädala kava ning pean teatama rõõmusõnumi, et seoses Läti meeskonna puudumisega, näidatakse seekord ka teisi meeskondi
Meistrite liigas samas on TV6-e mängudeks Barcelona-Panathinaikos ja Paiern-Rooma. Real-Ajax ja Manurangers on VSB omad.
Ja kui juba teada on, siis kes Ajaxi mängul kommentaatoripuldis koha sisse võtavad?Wij komen terug met de cup in de hands
Kommentaar
-
Algselt postitas midfielder Vaata postitustKuidas see hooaeg nende Europa League grupifaasi mängude ülekandmisega on. Ülekandeõigused peaks ikka alles olema. Play-offist ei kantud midagi. Nüüd aga suisa kaks oma poissi võistlemas ja päris hea lootus neid edaspidi platsil näha viimaseid esitusi eelringis arvesse võttes.
Ja kui juba teada on, siis kes Ajaxi mängul kommentaatoripuldis koha sisse võtavad?
Kommentaar
-
Algselt postitas dannar Vaata postitustMina ja Epic teeme. Mul isiklikult on Eesti mängust üsna savi, aga see, et kuradi reedel need mängud on, see teeb küll vähe kurvaks.
Kommentaar
-
Algselt postitas dannar Vaata postitustMina ja Epic teeme. Mul isiklikult on Eesti mängust üsna savi, aga see, et kuradi reedel need mängud on, see teeb küll vähe kurvaks.
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Algselt postitas Keiss Vaata postitustte võite teha mis te tahate aga eesti mänguga samal ajal inglise mängu näidata on mõttetu sest vaatajad sisuliselt puuduvad.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar