No on ikka m*nnid. Pidid Tottenham - Chelsea mängu näitama 30 min nihkega, aga on hoopis Vulvad ja Birmingham, mille skoor on juba ammu teada. Tra ajab ikka närffi küll.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
3Go Sport
Collapse
X
-
Algselt postitas Joks Vaata postitustMis kamm on? Miks Spurs-Chelseat ei näita?armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas kriitikameel Vaata postitusthttp://foorum.soccernet.ee/showthrea...=1495&page=123
ka mina risustasin teisi teemasid
ei tea, kas homne kell 22.00 mäng on ikka jõus?
Kommentaar
-
Algselt postitas dannar Vaata postitustOtseülekandes mängud enamjaolt ikka trikke ei tee.Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
tagasi, hinga sügavalt ja
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.
Kommentaar
-
Ei väga tublid tõesti jah..esiteks teevad kanali tasuliseks, siis kavas jms kõik kirjas, et tuleb 30mindise hilinemisega ja kui sõbra poole jõuad, panevad südamerahus mingi ilase kordusmängu peale. Hakkasin seepeale striimiga jälgima ja ei tea kas nad vabandasid seal kuskil, et selline viga juhtus. Igatahes täna just mõtlesin, et ehk peaks tellima, aga väga ei tõmba ikka kui pidevalt näkku panevad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Black Magic Vaata postitustKes Arsenal-Manu mängu kommenteerivad? Ja kas üldse Järvela kommentaare ka millalgi taas VSBs kuulda saab?
Kommentaar
-
Algselt postitas dannar Vaata postitustKruus ja keegi. Vaata seda http://www.youtube.com/watch?v=CXNG3FfXzyk
Mis ma seal vaatan? On näha, et vend on hinge sees. Sellised kommentaarid võiksid koguaeg olla. Mitte mingid tuimad ninad: " ja nüüd tuligi värav" oo jeeU-21 on minu elu mõte!
Kommentaar
-
Algselt postitas Iceman Vaata postitustElionis kuni 31. jaanuarini on viasati kanalid 0 krooni...
Kommentaar
-
Algselt postitas Mister Vaata postitustKas kuskil mingi avaldatud teade ka selle kohta? Tahaks ikka kindel olla enne kui tellin.
Kommentaar
-
Ju siis urmaril õigus.
Mul jah üsna tihti läheb see elioni värk üle 500kr kuus (ema räägib veel tavatelefoniga ka)
Mul seal telekas näitab, et 99kr on maha kriipsutatud ja 0kr on kõrvale pantud.Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
tagasi, hinga sügavalt ja
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar