Võin vihjena öelda, et ta leiab selle pilti pealt. http://www.pereportaal.eu/images/sto...dimeeskond.jpg
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
3Go Sport
Collapse
X
-
Algselt postitas SleepWalking Vaata postitustSTVsse on ootamatult ilmunud Viasat Premier League HD ja ka sama kanali SD variant (Viasati spordipaketi osana, vist).
Halleluuja!Catalunya is not Spain!
Kommentaar
-
Algselt postitas lorenzo Vaata postitustolen ma õieti aru saanud, et neid Viasati HD kanaleid näeb ka tavatelekaga?Hala Madrid !
Kommentaar
-
Algselt postitas Joks Vaata postitustKes täna Petersoo kõrval oli? (Evrton-Pooli mäng) Härra kommenteeris uskumatult hästi!
Kommentaar
-
Algselt postitas lorenzo Vaata postitustmis seis muidu hetkel Eestis on teiste suurliigade nägemisega? kunagi siin mainiti mingeid Viasat Xtra kanaleid. et mida need näitavad? palju need maksavad ja kas selleks peab kindlasti Viasati klient olema? või need pole Eestis nähtavad?
On varemgi öeldud, et selle Viasat Golfi asemel võiks Viasat Futbol olla, aga kas siis ei öeldud selle peale, et "see ei ole kahjuks võimalik"Hala Madrid !
Kommentaar
-
Algselt postitas Meintz Vaata postitustÜldse on imelik, et Moto 250 cc vabatreeningut näidatakse.Võiks kasvõi Autoralli MMi või Motokrossi näidata.Hala Madrid !
Kommentaar
-
Algselt postitas BlueBlackWhite- Vaata postitustJap, Meintzi soovid peaksid olema neile kohustuseks.
Kommentaar
-
Algselt postitas Joks Vaata postitustKes täna Petersoo kõrval oli? (Evrton-Pooli mäng) Härra kommenteeris uskumatult hästi!Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.
Kommentaar
-
Algselt postitas jyriöö Vaata postitustMinu arust oli tegemist kõige parema kommentaatoriga siiani. Mahe tämber, Peeter Soo jutuvada rahustav tekst, asjatundlikud faktid, vajalikul hetkel sobiv emotsioon. Mida veel soovida, eks. Kuuldavasti oli tegemist härra debüüdiga, seega on ka potentsiaal hiiglaslik. Isiklikult ootan järgmist etteastet väga suure huviga.BACK WHERE WE BELONG
Kommentaar
-
Algselt postitas -JalkafriiK_ Vaata postitustOot, kas ma olen õieti aru saanud, et kui ma vahetan Elioni VS paketi STV oma vastu siis ma näen kolme asemel nelja Viasat Spordi alla kuuluvat kanalit sama raha eest ?
Kommentaar
-
Algselt postitas SleepWalking Vaata postitustTäna on see tõesti nii. Kas PL (SD/HD) on teistesse võrkudesse tekkimas, oskavad ehk Viasatilt palka saavad öelda.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar