Oota seoses Sport Balticuga TV6 ei näita enam CL'i?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
3Go Sport
Collapse
X
-
Ma VÕIN eksida, aga minu teada on asi nii, et tv6 ja VSB näitavad mõlemad mängu, kuid tõenäoliselt otse ühte ja sama mängu. Pärast seda tuleb VSB-l kordus veel ühest mängust. Vaadates seda, et mis on mänguvalikust seal leedukatel välja jäänud, siis aiman, et see on see nö. päris ja otse mäng. Praegu saab valida seda kordusmängu.
AGA KORDAN: see on minu arvamus ja ma tõesti ei tea täpsemalt, mis seal ülal toimub. Ma käin niisama juttu rääkimas mängu taustale.
Kommentaar
-
Algselt postitas Kasper Vaata postitustOota seoses Sport Balticuga TV6 ei näita enam CL'i?
Sarnaselt Mikk4'le loodan ikka Xtra kanalite jätkuvale esitusele, kuigi pole aimugi kas kavatsetakse või mitte neid kasutada.May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
Algselt postitas Maarek Vaata postitustTäpselt ei mäleta, aga kas lätlaste ja eestlaste TV6'd erinevatel päevadel erinevaid mänge ei näidanud? Kuna minu lemmikmeeskond sellesse kanalivalikusse ei kuulunud, siis võin ka eksida.
Sarnaselt Mikk4'le loodan ikka Xtra kanalite jätkuvale esitusele, kuigi pole aimugi kas kavatsetakse või mitte neid kasutada.Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
-
Algselt postitas Epic Vaata postitustMis mõttes nagu FA karikat sel nädalavahetusel ei näidata?
Samas eile oli prantsusmaal ka väga hea mäng
Kommentaar
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustKas Viasati ükski kanal ei näita enam Nascari?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar