Algselt postitas lenc
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
3Go Sport
Collapse
X
-
Või siis fikseerid nädala kavast enda jaoks kaks mängu, aga mingil täiesti arusaamatul kombel kolmandat mitte. Minupoolne sügav vabandus - esimese 13 minuti eest kõigile teistele ja noh, viimase 77 eest siis mcnamarale
Lencile ka omalt poolt kõrge viis. Nimenaljad on alati nii värskendavad ja intelligentsed.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Vist on tabelis "oih, ma unustasin mängu ära" seis selline:
1. mina - kolme korraga. õnneks jõudsin ühel korral sekundipealt ülekande alguseks, et seega kaks. Ühele jõudsin peale neli minutit pärast avavilet. Teisel korral 20 pealt. Lisaks võin vabandada, et mul on teistest pikem kommentaatorikarjäär, et seetõttu on mul olnud ebaausalt palju aega selliseid apsakaid koguda
2. vince - üks.
3. eriauhind läheb Epicule, kes jäi Pärnu-Tallinn maanteel õue kinni. Ehk võti oli autos, telefon autos, uksed kinni ja jalgpallurid jooksevad ilma kommentaarita.
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustLencile ka omalt poolt kõrge viis. Nimenaljad on alati nii värskendavad ja intelligentsed.
Kommentaar
-
Järgmine nädal:
Teisipäeval Saksamaa karika poolfinaal Wolfsburg-Dortmund ja EPL Arsenal-West Ham.
Kolmapäeval Saksamaa karika poolfinaal Kaiserslautern-Bayern ja EPL Man City - Sunderland
Laupäeval Tottenham-Fulham; pakun, et Cardiff-Stoke; Hull-Arsenal
Pühapäev Norwich-Liverpool; Chelsea-Sunderland; Everton-Manutd
Kommentaar
-
Algselt postitas LeeRomeno Vaata postitustBarca mängu ajal ütles Kruus, et Hispaania karikafinaal olevat ka VSB eetris?
about an hour ago
Kalev Kruus: Meie järgmise nädala kavas on ka muudatus. Kolmapäeval 16 aprillil mängitakse Hispaanias järjekordne suur vastasseis FC Barcelona ja Real Madridi vahel. Välja selgitavad need meeskonnad riigi karikavõitja. Finaali otseülekanne hakkab meie kanalis kell 22.25armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustMis Euroopa Liiga mängu hilisõhtu näidatakse?Adiós amigos
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustViasat Sport Eesti
about an hour ago
Kalev Kruus: Meie järgmise nädala kavas on ka muudatus. Kolmapäeval 16 aprillil mängitakse Hispaanias järjekordne suur vastasseis FC Barcelona ja Real Madridi vahel. Välja selgitavad need meeskonnad riigi karikavõitja. Finaali otseülekanne hakkab meie kanalis kell 22.25
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar