Algselt postitas lenc
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
3Go Sport
Collapse
X
-
Algselt postitas LeeMarx Vaata postitustVabandage väga, aga ei ole ikka küll ja ma usun, et ka lugupeetud kommentaator nii ei arva. Lihtsalt polnud kodune eeltöö korralikult tehtud ja ei teadnud, et selline reaalne võimalus veel Manul on.
Ja mis puutub Manu suhtumist Euroopa Liigasse, siis mida ütles Ferguson 2011. aasta sügisel pärast Meistrite Liigast Euroopa Liigasse kukkumist? Ütles, et neljapäeval mängimine on nüüd neile karistuseks mitte edasipääsemise eest: http://www.sportsmole.co.uk/football...alty_9873.html
Vot nii.
Kommentaar
-
Algselt postitas lenc Vaata postitustKust on sul küll võetud selline vaba voli Bonnieri preemia laureaadi eest rääkida? Kas sa oled temaga mingis telepaatilises kontaktis või mingil muul moel tead täpselt mida ta mõtleb?
Algselt postitas lenc Vaata postitustJa mis puutub Manu suhtumist Euroopa Liigasse, siis mida ütles Ferguson 2011. aasta sügisel pärast Meistrite Liigast Euroopa Liigasse kukkumist? Ütles, et neljapäeval mängimine on nüüd neile karistuseks mitte edasipääsemise eest: http://www.sportsmole.co.uk/football...alty_9873.html
Vot nii.
Üldiselt tundub, et sa oled selline ärapanija tüüp, niiet edaspidiselt ma ei viitsi isegi süveneda sinu üllitistesse.
Kommentaar
-
Algselt postitas LeeMarx Vaata postitustTeiseks, kas ma olen väitnud, et TEAN TÄPSELT, mida ta mõtleb?
Algselt postitas LeeMarx Vaata postitustLihtsalt polnud kodune eeltöö korralikult tehtud ja ei teadnud, et selline reaalne võimalus veel Manul on.
Kommentaar
-
Võin veel sellest mööda vaadata, et seda motorämpsu mida vaatab 100x vähem inimesi näidatakse lõpuni, aga mingit mõttetut kommentaatorite möga pärast sõitu pole vaja küll arsenali mängu asemel näidata.
"Jalgpall on vist VEEL populaarsem spordiala kui mootorrattasport!" kuldne quote kommentaatoriltAmorim <3
Kommentaar
-
Kas mingit Viasat Moto kanalit ei eksisteeri siis?
Ei tegelt ... mind isiklikult häirib, et selliste obvious konfliktidega kava üldse koostatakse ja veel rohkem häirib see, et ei ole aastal 2014 võimalik teavitada sellest millal miski asi hakkab (kasvõi hilinemisega).Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
-
Härra kommentaatorile ka paar küsimust
Kust selle 'Swedish Meatball' nimetuse Källströmi jaoks võtsid? Ma jälgin paari suurimat Arse foorumit ja miljonit bloggerit ja niisama fänni Twitteris aga pole kunagi märganud seda hüüdnime.
Mida see Koscielny kohta mainitud 'ebaõnnestumiste sünonüümi' märkus pidi täpsemalt tähendama? Enamus Arse fänne on teda viimased 3 aastat klubi parimaks kaitsjaks pidanud. Või on väljaspool punaseid prille tegu tõesti suure flopiga inimeste arust kes vaatavad mingi 5 Arse mängu aastas.Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
-
Algselt postitas marv3llous Vaata postitustHärra kommentaatorile ka paar küsimust
Kust selle 'Swedish Meatball' nimetuse Källströmi jaoks võtsid? Ma jälgin paari suurimat Arse foorumit ja miljonit bloggerit ja niisama fänni Twitteris aga pole kunagi märganud seda hüüdnime.
Mida see Koscielny kohta mainitud 'ebaõnnestumiste sünonüümi' märkus pidi täpsemalt tähendama? Enamus Arse fänne on teda viimased 3 aastat klubi parimaks kaitsjaks pidanud. Või on väljaspool punaseid prille tegu tõesti suure flopiga inimeste arust kes vaatavad mingi 5 Arse mängu aastas.
2. Ajasin ühe teise prantslasega sassi. Excusi.
Kommentaar
-
Algselt postitas marv3llous Vaata postitustKas mingit Viasat Moto kanalit ei eksisteeri siis?
Ei tegelt ... mind isiklikult häirib, et selliste obvious konfliktidega kava üldse koostatakse ja veel rohkem häirib see, et ei ole aastal 2014 võimalik teavitada sellest millal miski asi hakkab (kasvõi hilinemisega).
Kommentaar
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustOleks kohe pärast sõidu lõppu hakatud Arsenali mängu näitama oleks kõigest 15 minutit algust nägemata jäänud, aga otsustati, et on vaja oodata 30 minutit autasustamiseni mis kestab 30 sekundit.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar