Algselt postitas Mõnuagent 007
Vaata postitust
Selge.
Mõnuagent, ma töötan nt. meditsiinisektoris.
Oletame, et ma figureeriksin kuskil med. foorumis viisil, kus minu isik ning tööandja on teada, avaldades sealjuures igapäevaselt arvamust erinevatel vastava valdkonna teemadel. Sina oleksid passiivne foorumi jälgija, sest oled meditsiini ning vastava sektori funktsioneerimisest huvitatud.
Ühe teema all tekib aga arutelu minu tööandja kohta. Sina, teenuse eest reaalselt maksja, märkad et tegemist oleks päris hea võimalus oma arvamust/pahameelt avaldada inimesele, kes asjas sees. Oletame, et selleks on nt teenuse kvaliteet - olgu selleks ravi kättesaadavus e. järjekorra teema.
Avaldad (ükskõik, kas ropul või viisakal) moel arvamust, et see asi ei ole päris normaalne. Mis hoiaku sa võtaksid, kui minu vastus oleks stiilis. "said vastuvõtule või ei saanud? ning üleüldsegi - miks kurat sa minu poole pöördud, pöördu haigekassa, veel enam valitsuse poole. Ja kui kiiresti tahad, küll siis saad oma ravimit dimitrilt koplis bemmi pagassist". Juurde mängiks veel solvunud last ja kõik.
Lõppu lisaks loomulikult viisakalt disclaimeri, et tegemist ei ole minu tööandja, vaid minu personaalse seisukohaga.
Kuidas oleks? Vabandaksid tülitamise pärast?
Kommentaar