Ma saan aru, et see on siin jalkafoorum aga common sense võiks ikka säilida. Lätlasel mängib üks tiim KHLi ja leedukatel 2(?) tiimi kossu euroliigat - suht big deal minu arust ja on mida näidata/vaadata. Meie õnnetus, et meil midagi sarnast pole letti lüüa. Väga ei kõhiks vist kui VSB kannaks iga nädal üle näiteks Levadia CL mängu aga lätlased/leedukad tahaks vaadata Barca mängu. Või ükskõik mis meie meeskond mis liigas - võrkpalli CL, käsipalli eurosari vms.
Üks asi on lepingud, et peab lives näitama jne. Aga kas VSB omab mingit vaatajastatistikat ka kui palju näiteks Dünamo KHLi mänge vaadatakse, kui palju premieri mänge jne? Mis vormelisse puutub siis VSB on ju ainuke variant vormelit lives eesti keelse kommentaariga vaadata - ma arvan, et vaatajaid jagub.
Üks asi on lepingud, et peab lives näitama jne. Aga kas VSB omab mingit vaatajastatistikat ka kui palju näiteks Dünamo KHLi mänge vaadatakse, kui palju premieri mänge jne? Mis vormelisse puutub siis VSB on ju ainuke variant vormelit lives eesti keelse kommentaariga vaadata - ma arvan, et vaatajaid jagub.
Kommentaar