Algselt postitas bubbles
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
3Go Sport
Collapse
X
-
Algselt postitas RedMike Vaata postitustEga ei oska öelda, kas täna näitab kell 5 Chelski või City mängu?
Kommentaar
-
Algselt postitas $$$ Vaata postitustManku fännid leilis. Tundub, et järvela ei kommenteerinudki täna? :-)
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustMind ka polnud. Kui raske on ikka olla ManU fänn, kõik muudkui nöögivad.
Sulle teadmiseks, et minu poolest võivad nad eetris mu ema ja naise üle ka nalja teha, kuid tehku seda siis nii, et ma nende sõnadest aru saaksin. Tänane teine kommentaator oli aga konkreetselt selline, kelle puhul oli tunne, et tal oli suu estrellasid täis. Ning kui põhikommentaator mingi nalja tegi, siis lendas nii suust kui ninast seda estrellat.
Eega eetris ometi see vend ei olnud?
Aga tean-tean. Ei ole mõtet siin sellest kirjutada. Eks kirjutan otse VSB. Äkki siis mõni juhtidest korra vaatab kasvõi 10 sek üle, et mis jama neil eetris korraldatakse.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustP.S. Ma isegi ei teadnud kommentaari kirjutades, et kes täpsemalt teles oli. Kristal?
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustP.S. Ma isegi ei teadnud kommentaari kirjutades, et kes täpsemalt teles oli. Kristal?
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustNädal 3
Esmaspäeval on jalgpallisarnane toode, kus Cristiano Ronaldole antakse kõige paremini raseeritud mehe auhind ehk Ballondoor (19.30)
Laupäeval
17.00 otse Swansea - Chelsea
19.30 otse Newcastle United - Southampton
21.30 korduses QPR - Manchester United
Pühapäeval
18.25 (kuna enne mängib riia dinamo, siis mingi 20 minutit algusest ei näe) Manchester City - Arsenal
20.00 (kordusest) West Ham United - Hull Cityvarupallivarupumpaja
Kommentaar
-
Algselt postitas Stjopa Vaata postitustKavas on kirjas, et QPR - Manu lives. Kumb õige?
Kommentaar
-
Viies nädal:
esmaspäev 26/01 - Rochdale AFC - Stoke City (FAC)
teisipäev 27/01 - Chelsea - Liverpool (liigakarikas)
kolmapäev 28/01 - Sheffield United - Tottenham Hotspur (liigakarikas)
laupäev 31/01 - Hull City - Newcastle; Manchester United - Leicester City; Chelsea - Manchester City
Pühapäev 1/02 - Arsenal - Aston Villa; Southampton - Swansea
Kõik on otse.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar