Algselt postitas mjaasa
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
3Go Sport
Collapse
X
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustSaada sõimukiri. Või veel parem, sõima siin teemas kommentaatoreid!
Ott karjus, kui posti löödi. Laps ärkas üles. Miks ta peab nii palju karjuma!?
Vähemalt on TVN Baltijalt Briljantkäsi, panin hoopis sinna.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustKuulge. Tõsiselt. Lülitage kossu peale ära. Ei veetsi seda porri enam vaadata.
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustAi, ai, ai. Ainult Oti pärast vaatan mingi eesti kanali pealt. Ainult tema suudab Bayerni viienda värava puhul nii jõhkralt karjuda.Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
-
Algselt postitas ElNino9 Vaata postitustsuht lamp mäng QPR-WHU mida näidata, Burnley vs Leicester nt oleks paremIlma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Kas saaks kuidagi nii, et Petersoo Bayerni ja muidu sakslaste mänge ei kommenteeriks?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustKas saaks kuidagi nii, et Petersoo Bayerni ja muidu sakslaste mänge ei kommenteeriks?
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustNop. Petersoo on suhteliselt lõbus ja foorumis algav hädakisa on tavaliselt veel lõbusam.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar