Algselt postitas metssiga
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
3Go Sport
Collapse
X
-
antud kanali puhul ei imestaks sugugi, kui see lätlaste käe läbi õnnestub. või siis, et kuna alguses oli plaan ignoreerida ajavahet ja alustada kell 3, siis plaaniti hakata midagi muud kella viiest näitama, mõnd maru tähtsat kordust vms ja nii jääb. krt kordus võib ju ometi olla sama püha, nagu lastesaade ühes teises kanalis.
Kommentaar
-
Totaalsaunas ehk stuudios maandus mulle lavale ehk lauale ka järgmiste nädalate kavad:
17. august
21.55 Liverpool - Bournemouth
18. august
Kaks mängu meistrite liigat.
19. august
Kaks mängu meistire liigat.
22. august
14.40 ManU - NewU
17.00 Leicester City - Tottenham
23. august
18.00 Everton - Man City
24. august
21.55 Arsenal - Liverpool
25. august
Kaks mängu meistrite liigat
26. august
kaks mängu meistrite liigat
28. august
Meistrite Liiga loos
29. august
14.40 NewU - Arsenal
17.oo Man City - Watford
1930 Spurs - Everton
30. august
18.00 Swansea - Man utd
Kommentaar
-
Algselt postitas stefan viziru Vaata postitustuskumatult sitt on see VSB pilt ikka...vene striimid on parema pildikvaliteediga
loodetavasti midagi paraneb varsti selles osas
Kommentaar
-
Kuulge uroodid, kus kohas on lubatud HD-pilt?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustKuulge uroodid, kus kohas on lubatud HD-pilt?
Kommentaar
-
Ma nüüd täiesti ausalt ütlen, et mul pole kodus kõige suurem telekas küll. Ilmselt mingi 40 tolline. Ma ei tea, suurt ei koti ka. Samas vaatan praegu seda superkarika mängu ja ma ei saa aru, et kuidas ja millega siin silmi rikkuda saaks ja kuidas see mäng oossomim HD pildis oleks. Noh, ausalt ei saa aru.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustMa nüüd täiesti ausalt ütlen, et mul pole kodus kõige suurem telekas küll. Ilmselt mingi 40 tolline. Ma ei tea, suurt ei koti ka. Samas vaatan praegu seda superkarika mängu ja ma ei saa aru, et kuidas ja millega siin silmi rikkuda saaks ja kuidas see mäng oossomim HD pildis oleks. Noh, ausalt ei saa aru.
Kommentaar
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustManU mäng laupäeval oli küll nagu striimilt. Aga mul äkki pask telekas.
Aga ikkagi, et ma saan aru, et HD oleks toredam, aga tänase mängu puhul ei saanud ma küll aru, et see oleks väärt kisendusi:
* Täpselt! Lasen üldse kinni panna. Mõtetu oma silmi rikkuda..
või
* Kuulge uroodid, kus kohas on lubatud HD-pilt?
Kommentaar
-
mul on 46-tolline telekas ja kui juba HD-ga ära harjud, siis häirib see VSB pilt ikka küll. kusjuures Inglise liiga on kohe eriti sita kvaliteediga (ja mitte katkestuste pärast). Eurospordi ja Setanta pealt on hea võrrelda vahet, sest need on mõlema resoga olemas. kuna Viasat on meie tingimustes üsna kallis pakett, siis peaks ka kvaliteedile rõhku panema. praegusel ajal võiks HD olla juba norm ja SD ainult neile, kel vana telekas veel kodus, aga eks meil on turg ajast maha jäänud. telefoni puhul ajaks ju 2G ka parajalt närvi, kui pill ise palju kiiremat andmesidet võimaldab.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar