Ma saan aru, et lahedam ja nii. Ma ei saa aru, et kas see on nii primaarne. Eelneva puusalt tulistatud põhjendustega üritasin leida loogilist põhjendust, et miks seda tehtud pole. Ma ei usu, et seal on mingi vandenõu silmaarstide ja prillipoodidega, vaid lihtsalt antud hetkeolukorra kõige optimaalsem lahendus.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
3Go Sport
Collapse
X
-
Algselt postitas zaz Vaata postitustPuhtisiklikult tundub, et VSB pilt (ja ka ETV jms) pilt on mõeldud kineskoopteleritesse. Kellel veel tänapäeval on kodus kineskoopteler?
Aga VSB võiks siis tõesti SD-s näidata eesti keelsena ja HD-s siis ingliskeelsena. Mõtlemise kohtCatalunya is not Spain!
Kommentaar
-
Kuna hetkel maal ja siin tõesti kineskoop veel, siis nii ei kurdagi praegu, eks linna jõudes lööb tegelikkus jälle oimetuks. Selle streami värgiga ei olegi asi nii keeruline enam, paljud kohad on üsna usaldusväärsed ja omavad kõiki Sky ja BT spordi linke, et valik on korralik juba ja pilt HD enamuses.
Kommentaar
-
Algselt postitas zaz Vaata postitust
Puhtisiklikult tundub, et VSB pilt (ja ka ETV jms) pilt on mõeldud kineskoopteleritesse. Kellel veel tänapäeval on kodus kineskoopteler?
Kommentaar
-
Algselt postitas marv3llous Vaata postitustMis kuradi koopainimesed?
Kommentaar
-
Mulle meeldib kõige rohkem see, et dannar ei jaga enda sõnu tehnikast midagi, kuid siis patrab maad ja ilmad kokku. Riigikokku lähed või?
Kusjuures originaalheli võiks täiega olla, STV terve kanalirivi on niikuinii kahes keeles, et tohiks ka keeruline olla.
Samas, jällegi, viitsimise teema, HD puhul eriti selge.When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustMulle meeldib kõige rohkem see, et dannar ei jaga enda sõnu tehnikast midagi, kuid siis patrab maad ja ilmad kokku. Riigikokku lähed või?
Kusjuures originaalheli võiks täiega olla, STV terve kanalirivi on niikuinii kahes keeles, et tohiks ka keeruline olla.
Samas, jällegi, viitsimise teema, HD puhul eriti selge.
Kommentaar
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustKusjuures originaalheli võiks täiega olla, STV terve kanalirivi on niikuinii kahes keeles, et tohiks ka keeruline olla.Joga Bonito!!!
Kommentaar
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustSamas, jällegi, viitsimise teema, HD puhul eriti selge.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Võimas teema. Mina arvan asjast: 1)eestikeelsed kommentaarid peavad jääma, perseauku kerige oma inglise keelega. 2)6-7 euri kuus on väga odav 3)HD oleks muidugi kena vaadata, aga pirtsutamine-jonnimine mulle isiklikult ei meeldi ala "panin protestiks kanali kinni". 4)striimimeestest pole kunagi aru saanud ega hakkagi ilmselt saama.
Mõnuagendile sekundeerin. Sai ka noorena nähtud max 1 mäng nädalas ja mõtlesin et näidaku kasvõi Armeenia esiliigat, ikka oleksin teleka ees. Enam ei vaataks, aga VSB pakutuga olen siiski väga rahul.
Kommentaar
-
Algselt postitas Raitsu Vaata postitustViasat Sport Baltic HD Eng on siis see mida me nüüd nõudma hakkame eks ?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar