320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

3Go Sport

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
    Räägi lähemalt.
    Võid alustada selle videoga.. https://www.youtube.com/watch?v=PEfpumxs70E
    Edasi leiab googlist erinevaid nimekirju kanalitest, mida üle veebi vaadata..
    FC Barcelona kui institutsioon oli perioodil 06.2010-06.2015 rahajanus korralageduse küüsis, mille ekstreemse kronoloogia leiad harimise mõttes siit: http://lucasammr.com/2015/01/29/from-throne-to-gutter/

Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca!

Kommentaar

Algselt postitas lorenzo Vaata postitust
      yle2 näitab
      yle2 ja ZDF mis peaks ka paljudele kättesaadav olema.

Kommentaar

Jessus siin on kümme lehekülge mingisugust haadee vingumist, nii et nädalavahetuse mänge peab pool tundi otsima.
        the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
        because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Algselt postitas vendetta Vaata postitust
          yle2 ja ZDF mis peaks ka paljudele kättesaadav olema.
          ZDF enam kahjuks ei näita CL´i mänge...panevad selleks ajaks midagi muud käima..ei oma õigusi näitamaks CL´i mänge Eestis.
          Ela ja tunne, et elad
          see on kõige lihtsam
          filosoofia, mis toimib
          sule silmad ära vaata
          tagasi, hinga sügavalt ja
          hüppa üle iseenda varju
          tule koos minuga.

Kommentaar

Algselt postitas sepakas Vaata postitust
            Võid alustada selle videoga.. https://www.youtube.com/watch?v=PEfpumxs70E
            Edasi leiab googlist erinevaid nimekirju kanalitest, mida üle veebi vaadata..
            nii. asi toimib. siiani pole leidnud ainult toimivat Sky või Beini kanalit
            Catalunya is not Spain!

Kommentaar

mina leidsin sky sports kanali (mis toimib vägagi korralikult) UK Turk playlists alt ja sealt võtsin sports kategooria j aolemas ta oligi.
              Seal ka espn ja fox sports kenasti esindatud. Ja paljud muud kanalid veel.

Kommentaar

Teised kanalid mängivad aga sports alt pole veel midagi toimivat leidnud, ongi maas?

Kommentaar

Mul on tehnilisemat vingumist. Võimalik, et see teema on siit juba läbi käinud, aga iga kord kui vsb poolt jalkat vaatan siis mõtlen, et miks nad ei võiks taustaheli kõvemaks keerata. Nimelt kui jalkat vaadata ntks premier liigat kuskilt briti kanalilt, siis on mängu vaatamisel justkui teine dimensioon juures selle näol, et sa kuuled fänne ja platsil toimuvat palju rohkem. VSB pealt vaadates on tihtipeale taust nii vaikseks keeratud, et fännide möirgamist on kuulda ainult siis kui kommentaator vait on. Ehk on asi selles, et brittide jalgpallikommentaatorid teevad kommenteerides kõvemat häält ning suudavad sellest melust üle rääkida ja Eesti kommentaatorite häälepaelad sinna ei küündi. Või pole see tehniliselt võimalik?

Kommentaar

Algselt postitas Arsenaalium Vaata postitust
                    Mul on tehnilisemat vingumist. Võimalik, et see teema on siit juba läbi käinud, aga iga kord kui vsb poolt jalkat vaatan siis mõtlen, et miks nad ei võiks taustaheli kõvemaks keerata. Nimelt kui jalkat vaadata ntks premier liigat kuskilt briti kanalilt, siis on mängu vaatamisel justkui teine dimensioon juures selle näol, et sa kuuled fänne ja platsil toimuvat palju rohkem. VSB pealt vaadates on tihtipeale taust nii vaikseks keeratud, et fännide möirgamist on kuulda ainult siis kui kommentaator vait on. Ehk on asi selles, et brittide jalgpallikommentaatorid teevad kommenteerides kõvemat häält ning suudavad sellest melust üle rääkida ja Eesti kommentaatorite häälepaelad sinna ei küündi. Või pole see tehniliselt võimalik?
                    Kas see on alati nii?

Kommentaar

Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
                      Kas see on alati nii?
                      Ma ei oska öelda, kas see tõesti iga kommentaatori korral nii on, aga kuna ma VSB pealt nädalas vähemalt ühte mängu vaatan, siis on see mulle nii kõrva jäänud. Eriti tugevalt tuli see esile community shieldi ja everton-watford mängude ajal. Kuna mul digitv jukerdas siis vaatasin ühe poolaja streamiga telekast ning tagasilülitudes VSBle oli erinevus üüratu. Ega see tehniline detail mul mängu vaatamise isu ära ei võta, aga siiski annaks ta ülekandele elu juurde.

Kommentaar

Algselt postitas Arsenaalium Vaata postitust
                        Ma ei oska öelda, kas see tõesti iga kommentaatori korral nii on, aga kuna ma VSB pealt nädalas vähemalt ühte mängu vaatan, siis on see mulle nii kõrva jäänud. Eriti tugevalt tuli see esile community shieldi ja everton-watford mängude ajal. Kuna mul digitv jukerdas siis vaatasin ühe poolaja streamiga telekast ning tagasilülitudes VSBle oli erinevus üüratu. Ega see tehniline detail mul mängu vaatamise isu ära ei võta, aga siiski annaks ta ülekandele elu juurde.
                        Communityl ja Everton-Watfordil olid erinevad kommentaatorid. Teoorias võib see sõltuda soundchecki kvaliteedist. Mõni riiakas laseb tükk aega jaurata. Teine riiakas ütleb: "Hello!" Ütled sama vastu ja tema juba teatab, et sound on okei...
                        Aga kui on kõigil mängudel sama jama, siis on muidugi mingi üldisem häda.

Kommentaar

On lootust varsti pahaseks saada vist.

Kommentaar

Hahaha joppas Kiire värav
                            Ole sõber alati, muidu teen sust salati

Kommentaar

Haha, see vise.

Kommentaar

Barnemut.

Kommentaar

Working...
                                X