HD pilt on tore asi küll, aga kui laual on ka VSB2, siis minu poolest alustagu sellest.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
3Go Sport
Collapse
X
-
Algselt postitas ElNino9 Vaata postitustEile oli kommijate puudus? Leicester-Pool tegi uus mees ja Arsenal-Southamptoni mängul Eesti häält polnudki.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustMingi error tundus olevat jah. Esialgse kava järgi pidi Lesterpooli tegema Ott ja Arsenal-Sotonit Vince+uuspoiss, aga lõpuks olid vanad tegijad kuhugi kadunud.
Lisatud failid
Kommentaar
-
Algselt postitas lenc Vaata postitustMis iganes takistas Järvelat kommenteerimast, ei seganud tal aga seda matši vaatamast ja samal ajal live-tweetimast:
Kommentaar
-
Algselt postitas marv3llous Vaata postitustNo vaevalt, et ta teadlikult tööluusi tegi ja siis twiitis, eks?
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustVince paistab üleüldse Prantsusmaal vormelikatsetel olema.
Oskan nii palju öelda, et Järvela pole milleski süüdi, seda esiteks. Teiseks pidime alguses jah tegema Jonasega kahekesi hoopis Arsenaali, aga mul tulid ootamatud tööasjad vahele ja noh muidugi ta siis kohapeal sai umbes 2 minutit enne eetrit teada, et kuule perses on ja lase hoopis teine mäng. Võin kinnitada, et see on faking horror olukord pmtslt ja mässiv respekt selles mõttes, et mees asja ära tegi.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
6. nädal
9. veebruar Stuttgart - Borussia Dortmund
10. veebruar Bochum - Bayern
13. veebruar
14.45 Sunderland - ManUtd
17.00 Everton - WBA
19.25 Chelsea - Newcastle
Hiljjem videost Crystal Palace - Watford
14. veebruar
14.00 Arsenal - Leicester
16.00 Aston Villa - Liverpool
18.10 Man City - Spurs
Kommentaar
-
Ütlen igaks juhuks teisipäeva kohta, et see oli üldine perfektne torm. Kuna mina olin maailmas rändamas ja Kalev ka, siis läks esimene kiri mulle kaduma, kus küsiti minult mängude paikapanemist. Seejärel tegi Kalev, kes oli ka kusagil maailmas rändamas, kava, aga kuidagi jäi Ott adressaatidest välja ja nii sai ta mängust teada alles selle toimumise hetkel. Ehk ikkagi noore poisi ees respekt, et ta niimoodi hakkama sai.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar