Lätlastel veab, Bobi, hoki-Riia Dünamo mängud ja nüüd veel Ventspilsi mängud Euroopa liigas.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
3Go Sport
Collapse
X
-
See küll ei käi kommentaatorite kohta aga ma mainin ikka. Mis kuradi pärast näitab Sport Baltic Golfi, kui selle jaoks on eraldi kanal eraldatud (mida vast keegi ei vaata) Näiteks parem jalkat korduses või mingi liiga highlights'e. Kommentaatorid ajavad päris head teksti muide.Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitustSee küll ei käi kommentaatorite kohta aga ma mainin ikka. Mis kuradi pärast näitab Sport Baltic Golfi, kui selle jaoks on eraldi kanal eraldatud (mida vast keegi ei vaata) Näiteks parem jalkat korduses või mingi liiga highlights'e. Kommentaatorid ajavad päris head teksti muide.
Kommentaar
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitustKommentaatorid ajavad päris head teksti muide.FC Flora
Kommentaar
-
Algselt postitas klaas Vaata postitustAga teie ülesanne ei olegi meeskondade ajaloost või mängijate statistikast rääkida vaid ikka mängu kommenteerida. Vaatajat abistada. Olete teinud väikese eeltöö, et oskate mängijate nimesid hääldada ja tunnete ekraanilt mängijad ära ning ütlete meile ka kelle käes pall on jne.
Algselt postitas klaas Vaata postitustKui vaataja tahab klubi või mängija kohta rohkem teada, otsib ta ju ise internetist.
Ise olen sel hooajal vaadanud vaid ühte mängu, seega pikemalt kommenteerima ei hakka. Kruus- Vermahlen hääldatakse Vermaalen, mitte Vermüülen. Selles mängus oli nii mõndagi, mis kõrvu riivas aga olgu, erapooliku vaatajana ei saagi kõigega nõustuda.Supplies!
Kommentaar
-
Algselt postitas vandersell Vaata postitustKruus- Vermahlen hääldatakse Vermaalen, mitte Vermüülen. Selles mängus oli nii mõndagi, mis kõrvu riivas aga olgu, erapooliku vaatajana ei saagi kõigega nõustuda.Uhke esimene Borussia Dortmundi avatari omanik
Kommentaar
-
Algselt postitas vandersell Vaata postitustMinu kala, kirjutasin nii nagu inglased hääldama peaksid. Ise hääldab ta aga oma nime nii.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustSeal küll ma ää'd ei kuule, pigem häädlab nii nagi sa varem kirjutasid, sell.
Niimoodi siis hääldavad belglased ise. Aga kuna hollandi/flaami keelel on väga palju dialekte, siis tõenäoliselt sobivad kõik variandid aa-st ää-ni (puhas aa ega ää ta nagunii pole, ikka midagi vahepealset). Peaasi et Kruus selle üü ära unustaksUhke esimene Borussia Dortmundi avatari omanik
Kommentaar
-
Algselt postitas Peeter I Vaata postitustVentspilsi mängu asemel näitab Atletico de Madrid -Panathinaikos mängu.
Kommentaar
-
Algselt postitas dannar Vaata postitustVentspilsi näitab ka, aga delayga. Jipikajee.
Kommentaar
-
Algselt postitas Peeter I Vaata postitustVähemalt ei näita seda otse. Ise pead ka seda kommenteerima jah?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar