Algselt postitas lenc
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
3Go Sport
Collapse
X
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustolümpial jalka vaatamine on nagu ma-ei-tia-mis.
Kommentaar
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustolümpial jalka vaatamine on nagu ma-ei-tia-mis.
Kommentaar
-
Copa Americat pidasid silmas?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustKas teil tuleb mingi mõistlik kava ka, millal ja mis kanalil lümpja ajal mida näeb? Ja kust seda leida võiks?
Kommentaar
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustTe neid hooaja eelseid mänge ei näita, mis eelmistel aastatel?
Kommentaar
-
Algselt postitas LeeRomeno Vaata postitustnende mängudega on see lugu, et nende õigused ja kõik muu ei käi hooaja kaupa vaid pigem vaadatakse keiss by keiss, kui atraktiivne tundub. Olen päris kindel, et Liverpooli mängud näiteks võivad suure tõenäosusega tulla, aga õiguste teema käib mu lauast väga kaugelt mööda, niiet täpselt ei tea öelda
Kommentaar
-
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustEi oleks uskunud, et seda kunagi ütlen, aga darts on täiesti fenomenaalselt põnev ala vaatamiseks kui sellesse sisse elada. Kui kunagi profisporti noolemängus pürgima hakkan, siis tuleb VSB-le tänusõnad öelda, kelleta poleks selle mänguni kunagi jõudnud.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar