Algselt postitas Mõnuagent 007
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
3Go Sport
Collapse
X
-
Algselt postitas rauulo Vaata postitustTänan! Lisaks sellele usaldati mulle veel kell neli öösel toimuv Prantsusmaa ja Kolumbia heitlus. Naiste jalgpallis.
Kommentaar
-
Mul on Mehhiko-Tequila kell 4 öösel.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustKui ma nägin, et Epic teeb sünkroonujumist, siis ma hirnusin end küll herneks.
Kommentaar
-
Algselt postitas StokKui muidu räägitakse, et ei saa, pole raha, siis miks neid asju nüüd tehakse? Keegi vaatab neid või? Ses mõttes muidugi vahet pole, kas näidata üle-eelmise CL-i alagrupimänge või olimpi, kommentaatori honorar on muude kulude kõrval marginaalne vist.
Kommentaar
-
Algselt postitas StokKui muidu räägitakse, et ei saa, pole raha, siis miks neid asju nüüd tehakse? Keegi vaatab neid või? Ses mõttes muidugi vahet pole, kas näidata üle-eelmise CL-i alagrupimänge või olimpi, kommentaatori honorar on muude kulude kõrval marginaalne vist.
Kommentaar
-
Algselt postitas lenc Vaata postitustOlümpia ülekandeõigused sai MTG (Viasati omanikfirma) teatavasti suht kommiraha eest (pay-tv platvormil mingit konkurentsi ju pole). Ja miks siis mitte need kaks nädalat pea 24/7 olümpiat näidata.
Kommentaar
-
Algselt postitas LeeRomeno Vaata postitustNo keegi ostab ikka päris palju kommi siis.
Kommentaar
-
Algselt postitas lenc Vaata postitustNo kui võrrelda palju MTG pidi Rootsi õiguste eest maksma vs baltimaade hind, siis on vahe ilmselge ju.
Kommentaar
-
Algselt postitas LeeRomeno Vaata postitustNo kui võrrelda palju MTG teenib Rootsis ja Baltimaades, siis seal on ka ju ilmselge vahe :P
Kommentaar
-
Algselt postitas lenc Vaata postitustAga Rootsis on ka riigisisene konkurents teiste teenusepakkujatega. Baltimaades on neil monopol SAT-TV osas.
Kommentaar
-
Algselt postitas LeeRomeno Vaata postitustEga Pay TV ei tähenda Sat-TVd, see tähendab kanalit, mis ei ole vabalevis saadaval. Spordis on näiteks suurim konkurent Eurosport kes näiteks ostis õigused järgnevatele olümpiatele kogu Euroopas ja väga märkimisväärse summa eest ning Baltikumis on situatsioon igas riigis erinev.
Kommentaar
-
Algselt postitas lenc Vaata postitustAga kas keegi nendest teistest pay-tv kanalitest konkureeris Rio olümpia õiguste peale baltikumis?
Kommentaar
-
Algselt postitas LeeRomeno Vaata postitustPole õrna aimugi ja minu teada need andmed ei tohiks avalikud olla, aga üldjoontes ei ole olümpia ülekandmine sugugi nii odav lõbu nagu ette kujutatakse, peale õiguste lisanduvad ju veel teised kulud.
2) Kas on vaja osta kohti kergejõustikustaadioni, korvpallihalli ja ujula kommentaatorikabiinidesse? Vt punkti 1.
3) Kas on vaja tellida eraldi telesignaal, et edastada oma stuudioprogrammi? Vt punkti 1.
4) Kas on vaja maksta kommentaatorite ja operaatorite hotellikohtade, söögi ja muu olme eest? Vt punkti 1.
5) Kas on vaja üldse teha rohkem kui suvalise Premier League'i mängu näitamise puhul? No kui on siis palun täpsusta.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar