Kuna meie piirkonna õigused on Sitantal, siis vist nagunii see võtaks mitmed aastad aega et isegi teoorias teoks saada?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
3Go Sport
Collapse
X
-
Algselt postitas zaz Vaata postitustArvutis Mozilla - ei saa vaadata. Telefonis ütleb: ei saa avada.
On mul lootust ka teenust saada tarbida?
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustKuna meie piirkonna õigused on Sitantal, siis vist nagunii see võtaks mitmed aastad aega et isegi teoorias teoks saada?
Kommentaar
-
Algselt postitas LeeRomeno Vaata postitustMobiilsed brausereid ei toeta, kasuta appe.
Arvutis pole viitsind installimistega jaurata veel.olgem kristlased, vabandused on esitatud
Kommentaar
-
Chrome'iga sain arvutis tööle.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
E-tiiger my ass...
The Verge is about technology and how it makes us feel. Founded in 2011, we offer our audience everything from breaking news to reviews to award-winning features and investigations, on our site, in video, and in podcasts.
Viaplay kohta. Kui subtiitrid alla panen, siis ei kao full screeni peal see krdima ajariba ja nupud ära.
Kui subid eemaldan, siis automaatselt peale paari sekki riba hidden. Browser chrome. Anyone?
Kommentaar
-
Arvutis vist viga, osta uus arvuti. Mul Chrome´ga sellist probleemi pole. Kenasti subtiitrid all ja full screenis kaob ajariba ära. Panid sa selle menüü ka ikka kinni, kus saab valida subtiitreid?Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
tagasi, hinga sügavalt ja
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.
Kommentaar
-
Algselt postitas risto Vaata postitustE-tiiger my ass...
The Verge is about technology and how it makes us feel. Founded in 2011, we offer our audience everything from breaking news to reviews to award-winning features and investigations, on our site, in video, and in podcasts.
Viaplay kohta. Kui subtiitrid alla panen, siis ei kao full screeni peal see krdima ajariba ja nupud ära.
Kui subid eemaldan, siis automaatselt peale paari sekki riba hidden. Browser chrome. Anyone?
Kommentaar
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustMiks ma ViaPlay Sporti 30 päeva tasuta proovida ei saa? Taustaks siis, et Netflix Ultra HDd saab küll täiesti vabalt demoda.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rudy Vaata postitustMa mõtlesin sama küsida, et lubati 30 päeva trialit, aga raha läks krediidi pealt maha.
Kõigepealt seatakse lõks üles:
Seejärel peab olema erilise kullipilgu ja semiootiliste võimetega mõistmaks, et tasuta prooviperiood kehtib vaid tavapaketile:
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar