mina võin saladuseloori kergitada. nimelt. saavad nüüd kõik vsb tellijad ise mänge kommenteerida ning teised televaatajad saavad ise kellegi sobiva kommentaari valida.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
3Go Sport
Collapse
X
-
Kurat, ma olen pidevalt asjadest maas
Natukene aega tagasi sai maale Viasat võetud ja nüüd hakkasin mõtlema, et EPL hooaeg ukse ees, tahaks Viasat Premier League kanalit ka... ainult saamaks teada, et seda ei näidatagi.
Aga tädikene telefoniotsas vihjas, et ehk tulevikus saab ViaPlay'st mänge näha neti vahendusel.
Kommentaar
-
Algselt postitas rainis007 Vaata postitustAga tädikene telefoniotsas vihjas, et ehk tulevikus saab ViaPlay'st mänge näha neti vahendusel.Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Algselt postitas Iceman Vaata postitustHahaa mine kanni dannar, "mul on siin HD pilt ees, kahjuks teil ei ole" (vms)
Kommentaar
-
Algselt postitas risto Vaata postitust3000m eeljooks kaalub ketta finaali üle. wow
Kommentaar
-
Algselt postitas risto Vaata postitust3000m eeljooks kaalub ketta finaali üle. wow"An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
Algselt postitas El President Vaata postitustmilleks seda eksklusiivi vaja on? siis muid alasid ei näidatakski. eeljooksud on suurvõistluse osa."An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
Algselt postitas El President Vaata postitustkui eeljooksus on eestlane, siis on ju hea.
mind on ilgelt kettasse ajanud eelmiste suurvõistluste ajal see, kui ETV teeb ekslusiivi ja näitab finaaljooksudest ainult lõpusirget või siis mõnda ala üldse veerand tundi hiljem lindilt."An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar