Algselt postitas rixxer
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
3Go Sport
Collapse
X
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustKuna olin Paides, siis kas keegi Viaplay kaudu sai valida, et mis EPLi mängu näeb või olümpia ajal niikunii ei saa?
Kommentaar
-
Oot, et jah - mis case on selle portaali võimalusega siis? On või ei ole? Hetkel pole märganud, et sellist optsiooni kuskil oleks.
Lisaks, pildikvaliteet on lihtsalt nii halb huumor, et häbi peaks olema. Ma vaatasin Bloodzeedi HD streami täna PLi mängudest ja ei see pilt oli umbes 2x parema kvaliteediga.Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
-
Algselt postitas marv3llous Vaata postitustOot, et jah - mis case on selle portaali võimalusega siis? On või ei ole? Hetkel pole märganud, et sellist optsiooni kuskil oleks.
Lisaks, pildikvaliteet on lihtsalt nii halb huumor, et häbi peaks olema. Ma vaatasin Bloodzeedi HD streami täna PLi mängudest ja ei see pilt oli umbes 2x parema kvaliteediga.Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitustTra küll. Kas sa ei saa lihtsalt sellega rahul olla, et on eestikeelne ülekanne lätlaste mängust?Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
-
Mulle lihtsalt sellise lahendusena, et kuna mul telekat pole ja ma ei soovi endiselt maksta mingite 20 vene kanali eest standardpaketti, lisaks digiboksi ja muud värki, siis arvutisvaatamise jaoks on see lahendus hea. Ehk kui ETV jookseb olümpia ajal kokku pildiga, siis viasat pole siiani jooksnud (seda siis mobiilist).
Kommentaar
-
Algselt postitas marv3llous Vaata postitustOle-ole rahul kõigega mis sõnnikut sulle ette kühveladatakse, ära jumala eest kunagi kliendina arvamust-rahulolematust avalda millegi üle. Pole vaja paremat teenust meil.Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Algselt postitas NoWay Vaata postitustOskab keegi öelda, miks VSB näitab Liverpool-Arsenali mängu ainult esimese poolaja?Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
-
Algselt postitas NoWay Vaata postitustOskab keegi öelda, miks VSB näitab Liverpool-Arsenali mängu ainult esimese poolaja?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar