Algselt postitas marv3llous
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
3Go Sport
Collapse
X
-
http://ristnurk.soccernet.ee/pubikava
Algselt postitas Raido1 Vaata postitustkeegi tark võiks öelda siis kus Manu mängu näitab täna tallinnas?Corner taken quickly...
Kommentaar
-
marv, üleüldiselt on a la leeromenol õigus, et siin on tegemist lihtsalt ettevõtte töötajatega, kes oma vabast ajast ja tahtmisest annavad ehk keskmiselt kiiremalt infi või selgitavad mingite asjade tausta. Et kui sa ametlikke vastuseid tahad või kliendina ei ole rahul teenusega, siis võiks oma rahulolematust sellisel viisil väljendada ka ametlikke kanaleid pidi.
Et ma olen selles paadis, kes arvab, et päris "aga miks ikka nii ja miks ikka naa" küsimusi papagoina korrutama jääda ei ole lahe. Ühel hetkel lihtsalt siin seda infot siis ei saa.
disclaimer: luban, et edaspidi kui mingi tähtis mäng poolikul ajal peatub ja hakatakse hokit näitama, saadan kõik jätkuvalt vittu. hetkeemotsioonina. ühekordselt.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustEi, noh, ses suhtes, et kas sa oled ise kunagi klienditeenindajana töötanud? Mina kunagi ammu töötasin ja siis oli teatud klass kliente, kes lihtsalt jaurasid iga asja peale. Töötasin kümmekond aastat tagasi videolaenutuses ja mingi tüüp tahtis tuua minu poodi tagasi mujalt võetud filmi. Kuna olin kuu töötanud, siis ma ütlesin kahtlevalt, et nii vist ei saa. Aga siis kroraks ütlesin, et ma uurin, meibi saab. Tegin 30 sekundit telefonikõnet ja sai selgeks, et ikkagi ei ole võimalik.
Selle peale tõmbas mingi kontorirotist klient ennast niimoodi käima, et "miks ma siis ütlesin, et saab" ja "tahan näha ülemust" jne jne. Noh, sisuliselt räuskas iga vastuse peale, et "ma tõesti ei teadnud", "ma pidin uurima" jne. See kõik ei lugenud. Kuna mul oli juba päevalehte selleks ajaks töökoht olemas, siis mul viskas lõpuks kettasse ja ütlesin: "T*ra, mine p*tsi, ära karju". Tüübil läks nägu lapiliseks, haaras enda DVD ja kõndis minema.
Ehk lihtsalt alati ei seisne "kliendil on õigus" selles, et teine pool peaks konstantselt mingisuguseid jauramisi taluma.Catalunya is not Spain!
Kommentaar
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustmarv, üleüldiselt on a la leeromenol õigus, et siin on tegemist lihtsalt ettevõtte töötajatega, kes oma vabast ajast ja tahtmisest annavad ehk keskmiselt kiiremalt infi või selgitavad mingite asjade tausta. Et kui sa ametlikke vastuseid tahad või kliendina ei ole rahul teenusega, siis võiks oma rahulolematust sellisel viisil väljendada ka ametlikke kanaleid pidi.Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
-
Algselt postitas risto Vaata postitustSamas kava võiks ikka korda teha. Paljud lähtuvad sellest. Ka oma suhtlusringkonnas on paar x küsitud ja olen saanud teie siin jagatava info edasi öelda.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustNeid Xtra kanaleid näiteks STV kliendil pole võimalik tulevikus saada?
Kommentaar
-
Algselt postitas marv3llous Vaata postitustEi. Miks? Aga kui ma tunnen, et päevaprae hinna eest saadud toidus oli kotlet halvasti tehtud siis ütlen, et halb kotlet oli.
Kommentaar
-
Algselt postitas LeeRomeno Vaata postitustSee on puhtalt 2 ettevõtte kokkuleppeküsimus. Teliaga seekord saadi, teistega mitte.
Kommentaar
-
Algselt postitas LeeRomeno Vaata postitustNo see ju sõltub individuaalsest maitseeelustusest, kui enne sind 50 matsi lasid alla ilma vingumata, siis jätab kentsaka mulje igatahes.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar