Chelsea Porto ja see Inter-Barka on kavas. Eurokapis on Ventspils ja Hertha.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
3Go Sport
Collapse
X
-
Algselt postitas dannar Vaata postitustChelsea Porto ja see Inter-Barka on kavas. Eurokapis on Ventspils ja Hertha.
Kommentaar
-
nagu kavast võib lugeda siis TV6's on sama ülekanne, mis vsb's ehk siis barce-inter
Ja ka euro cupist näitab vsb siis kõik 6 ventspilsi mängu ära või näidatakse ka mingeid muid mänge?Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
tagasi, hinga sügavalt ja
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.
Kommentaar
-
Algselt postitas David Vaata postitustnagu kavast võib lugeda siis TV6's on sama ülekanne, mis vsb's ehk siis barce-inter
Kommentaar
-
Algselt postitas F.Torres.Kakà... Vaata postitustKas Chelsea ja Porto vaheline mõõduvõtt on juba kindel kavas, või võib juhtuda , et näeme hoopis Real Madridi ja Zürichi mängu ? Minu Reali fännine muidugi tahaks ju Reali mängu näha Või kui seda ei juhtu , siis kuskil muul kanalil Viasatis yle kannab ? Vahepeal olen kogemata Viasat Sport 1-lt leidnud jalka ylekandeid .. ja siis eelmine CL hooaeg oli mingid 5 kanalit weel juures kus pandi jalka peale . Et nagu kas on Viasatiga võimalik näha Reali mängu ?
Kommentaar
-
Algselt postitas Epic Vaata postitustPõhimõtteliselt peaksid jah need Xtra kanalid ka lahti olema, kui CL tuleb.
Kommentaar
-
Algselt postitas F.Torres.Kakà... Vaata postitustEi saa ka asjale pihta , et miks siis on täpselt sama mäng mõlemal kanalil ^o)
Ise väga ei usu , aga kas seda siis nii saaks korraldada , et erinevaid mänge näitaks ? Kui ei , siis loodame Xtra peale
Kommentaar
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitustVähemalt näitab Sport 1, kuidas portugal see aasta MM'ile ei pääse Ning enam pole ohtu, et nad Inglismaa 1/4 finaalis välja puksivad penaltitega :P
Kommentaar
-
Algselt postitas F.Torres.Kakà... Vaata postitustNäed Portugali mängu ? Miks mina siis Boliivia - Ecuadori mängu näen , kus just löödi 100% tyhja värava latti väravaalajoonelt
Kommentaar
-
Algselt postitas F.Torres.Kakà... Vaata postitustNäed Portugali mängu ? Miks mina siis Boliivia - Ecuadori mängu näen , kus just löödi 100% tyhja värava latti väravaalajooneltIlma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar