Algselt postitas andre26
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
3Go Sport
Collapse
X
-
Algselt postitas andre26 Vaata postitustHuvitav ,et keegi ei maini kuidas sundarandi kaitse korralikult läbi tõmmati
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustMõtlen siin endamisi, et mida see tüüp seal VSB-s kordab ja kordab, kuidas Lukaku oli tuhandeid minuteid kuival. Alles ta ju eelmisel nädalal lõi - vist isegi kaks. Aga Belgia koondis ilmselt ei loe.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Viaplay näitab täna kuut UEFA Champions League alagrupimängu otsepildis!
Kui tavatelevisioonis tuleks valida näitamiseks üks mäng, siis internetitelevisioonis saame ära näidata kuue üheaegse matši otseülekanded. Varem ei ole kõiki paralleelseid mänge olnud Eestis legaalselt võimalik vaadata. Eraldi lisakanal on pühendatud tipphetkedele, kus näeb praktiliselt reaalajas kõigis kaheksas mängus löödud väravaid ning teisi põnevaid momente
UEFA alagrupimängude otseülekanded algavad Viaplays täna Eesti aja järgi kell 21.35 kui vastamisi on PSG ja Arsenal, Kievi Dünamo ja Napoli, Barcelona ja Celtic, Manchester City ja Borussia Mönchengladbach, Bayern ja Rostov ning PSV ja Atlético.
Homme samal ajal algavad otseülekanded järgmiselt viielt alagrupimängult, kus mõõtu võtavad Leverkusen ja Moska CSKA, Tottenham ja Monaco, Real Madrid ja Sporting CP, Club Brugge ja Leicester ning Juventus ja Sevilla.
Kommentaar
-
See kvaliteedi asi on natuke kahtlane jah, et mille taha see jääb. Näiteks Eurosport Playeris on HD-ready formaadis (1280x720 väga hea kvaliteediga) pilt ja see jookseb 2500kbs striimiga. Viaplay puhul ei jää bitrate sellele eriti alla, aga pilt on suht udukogu ja ei kannata Eurospordi omaga võrreldes mitte mingit kriitikat. Ehk siis bandwidthi taha ei tohiks midagi jääda, aga kuidas see pilt sati pealt vastu võetakse ja edasi kokku pakitakse on hetkel suure küsimärgiga minu jaoks.
Kommentaar
-
Algselt postitas LeeRomeno Vaata postitustyup, pildikvaliteedi parandamine on suht kõrgel fix-listis, loodetavasti juba õige pea saab rõõmustada selles osas.
Kommentaar
-
Algselt postitas Tanel Vaata postitustKuidas Euroopa liigaga lood on neljapäeval?
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustOk, ma ütlen, et esialgu on plaan 1. jaanuarist kvaliteet parendada, aga kuna alati juhtub siin imeasju, siis mina ei saa lubada ja LeeRomeno ka mitte. Aga asi olla töös.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustAinult üks mäng. Sorry.
Kommentaar
-
Algselt postitas ElNino9 Vaata postitustOn ka põnevamaid mänge a noh mingi saldejums on ju väravas.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar