Algselt postitas Mõnuagent 007
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
3Go Sport
Collapse
X
-
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustOlgugi, et ühest pesast inimesed (Kaljuveer ja Kala), siis raske on uskuda, et mõlemad lihtlabaselt valetavad. Üks nendest ütles, et number ei erinenud suuresti eelmise OMi omast ning teine ütles, et 800k-st maksti tunduvalt vähem.
Kommentaar
-
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustMa pole seda siin vist varasemalt maininud, aga minu hinnangul Ojassaar ja Indermitte on väga tugev paar.
Kommentaar
-
Algselt postitas qrat Vaata postitustKas nad kommenteerisid eilset Liverpooli mängu?
tähemärgid
Kommentaar
-
Algselt postitas metssiga Vaata postitustkurat, 26nda telekava vaadates läks küll närv vähe mustaks. watford vs crystal palace ja kõik, edasi on kossu kordus ja hoki. tüüpiline muidugi, peab tõdema.
Kommentaar
-
Algselt postitas $$$ Vaata postitustkes kella viiest liverpooli mängu lootis näha, siis otsige endale alternatiivne kanal välja juba . Viasitt lükkas hoki live
Kommentaar
-
Algselt postitas $$$ Vaata postitustkes kella viiest liverpooli mängu lootis näha, siis otsige endale alternatiivne kanal välja juba . Viasitt lükkas hoki liveAlgselt postitas Mask Vaata postitustKus kohast selline info?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar