Algselt postitas Silver
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
3Go Sport
Collapse
X
-
Algselt postitas Sambaz Vaata postitustKristjan Jaak Kangur, teine kord kui Liverpool mängib, ole hea nii nunnu ja ära näita oma selgelt poolehoidu, kuidagi eriti tüütu. Nagu petersoo ja bayern juba noh, noh.
Kommentaar
-
Algselt postitas Sambaz Vaata postitustKristjan Jaak Kangur, teine kord kui Liverpool mängib, ole hea nii nunnu ja ära näita oma selgelt poolehoidu, kuidagi eriti tüütu. Nagu petersoo ja bayern juba noh, noh.FC Flora
Kommentaar
-
Algselt postitas fcfloraforever Vaata postitustVince on ju teada tuntud ManU poolehoidja
aa, my bad then. kohe näha, et ei jälgi premmi nii palju, et teaks 100 prossa öelda, teinekord võtan rohud ära kui lahmin. peace!
Kommentaar
-
Jõulud
26.12
14.20 Tottenham - Southampton
16.50 Manchester United - Burnley
19.20 Liverpool - Swansea
27.12
21.35 Newcastle - Manchester City
28.12
21.55 Crystal Palace - Arsenal
30.12
16.50 Liverpool - Leicester
19.20 Manchester United - Southampton
31.12
13.50 Crystal Palace - Manchester City
18.20 West Brom - Arsenal
Kommentaar
-
Algselt postitas StokPalun laupäevase Chelsea-Soton asemel Arse-Njuuka mängu. Võin ühe õlle ka anda.
Ma ei saa aru miks ma selle Viasati eest üldse maksan, sest kvaliteetseid striime leiab peaaegu igaks mänguks...Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustViasati puhul võib kõik veel muutuda, isegi samal päeval. Teisipäval nägime WH- Arsenali kolejalgpalli asemel veel koledamat Liverpool- WB mängu. Kamoon mehed, nii võib aga ei ole ilus.
Ma ei saa aru miks ma selle Viasati eest üldse maksan, sest kvaliteetseid striime leiab peaaegu igaks mänguks...
CLi ajal on see aasta vähemalt kõiki mänge näidatud, nii et vali lihtsalt kanal.Amorim <3
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustNo Liverpoolil ja Chelseal on rohkem fänne lihtsalt...
Kommentaar
-
Algselt postitas metssiga Vaata postitusteestiski leiab ikka hea hunniku chelsea pusa, nokatsiga noormehi, enamasti kannavad ka rahvusele omast õlakotti. ma ei tea kui fännid nad muidugi on.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar