Algselt postitas richardkoppel154
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
3Go Sport
Collapse
X
-
Algselt postitas richardkoppel154 Vaata postitustTänane Leicester vs Man United mängu kommenteerimine oli üks halvimaid, mida ma kuulnud olen. Juba esimesel poolajal oli selgelt aru saada, millise meeskonna poolt kommentaator on ning teisel pooajal tunnistas ka ise koduvõistkonna pooldamist. Kommentaator peaks suutma jääda erapooletuks, isegi kui ta seda ei ole.
Kahju, et Viaplayst inglise keelset kommenteerimist ei saa panna.Algselt postitas topscorer Vaata postitustNõustun täielikult. Näiteks Kanguri puhul pole kunagi otse-eetris aru saada, keda ta fännab. Sellist ühe meeskonna poolt röökimist võib igaüks omas kodus teha, aga kommentaator peaks olema erapooletu.Algselt postitas fitti Vaata postitustKuulge, olge nüüd normaalsed, päris maailm kutsub. Mis erapoolikusest te räägite, dannari diktsioon ja sõnavara oli selline, et kui tema oli kaine, siis mina olen emane isakaru. Võib-olla on tegevusalasid, nagu kõrgushüpe ja tanelpadarolemine, kus väike joove annab paremaid tulemusi, aga see eilne kommentaar oli ikka täielik farss ju. Täis peaga lamisemine on okei kuskil fänniturniiril kommenteerides, aga tele otse-eetris vast pigem mitte. Võta kokku ennast.
Laske liival va˛uunast väljuda ja võtke vabamalt. Kord aastas võib★★★★★★
Kommentaar
-
Mis te jaurate. Äkki Viasatis on lubatud paari õllega töö tegemine nagu riigikogus? Ilmselt on neil seal Peterburi teel ka puhvet, kus poolajal saad kiirelt mõne õlle teha ja peale mängu pitsi kangemat kui taksot ootad.
Kahju, et ise sellest kommentaarist ilma jäin. Tundub, et oli lõbus olnud.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
A kes ütleb, et kommentaator peab alati olema erapooletu? Kas Carlo Zampa on? Kas Tiziano Crudeli on? Kas Fabio Caressa on?
Otsene vastase halvustamine on bääd, kaasaelamine sugugi mitte."I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."
Kommentaar
-
Algselt postitas JanK Vaata postitustMe oleme külmad põhjamaa inimesed, atletico. Erapoolik ollakse koondisemängudel.
Ei tegelt ma saan aru, mida sa mõtled, kuid eestlane ei vaata Serie A'd itaaliakeelsete kommentaaridega ning Sky Sportsi mehed on erapooletud ehk järeldus = kommentaator peab olema erapooletu.
Võibolla on see, Erand Kinnitab Reeglit - värk, aga rohkem palun!
Kommentaar
-
Algselt postitas JanK Vaata postitustMe oleme külmad põhjamaa inimesed, atletico. Erapoolik ollakse koondisemängudel.
Ei tegelt ma saan aru, mida sa mõtled, kuid eestlane ei vaata Serie A'd itaaliakeelsete kommentaaridega ning Sky Sportsi mehed on erapooletud ehk järeldus = kommentaator peab olema erapooletu.Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustKus Dannar ja õlled täna on?
Oleks asja duublisse saanud.★★★★★★
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustKus Dannar ja õlled täna on?
Oleks asja duublisse saanud.
Kommentaar
-
Kuulge ässad kommentaatorid - minge munni.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar