Millal NBA'd jälle näitate?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
3Go Sport
Collapse
X
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitustMillal NBA'd jälle näitate?
Kommentaar
-
Algselt postitas rahvaspordipäev Vaata postitustMagic - Bucks käib teisel kanalil praegu
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustPeaks olema küll. Muidu olen ilmaasjata bussis.
Kommentaar
-
Algselt postitas szandor Vaata postitustMingi n*ss on aeg ajalt. Panen arvutist TV3 Spordi mängima ja kõik on jonksus, kui tahan chromecastiga televiisorisse lükata, siis näitab mingeid juba möödunud saateid ja otsepildist pole jälgegi. On kellelgi sama kamm olnud ja oskab lahendusti pakkuda või olen mina loll?
Peace.
Kommentaar
-
Algselt postitas El President Vaata postitustTelefonist chromecasti pannes hüppab pilt ülekande algusesse. Kui voogedastuse progressireal viit lõppu kerida, siis näeb otseülekannet. Äkki on arvutis sama asi?Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustTäna kommenteerin taas PAOK - Krasnodari mängu.
Ma ei tea, paljud kavatsevad seda vaadata. Aga, kas kellelgi on erisoovi, millest võiksin mängu rahulikel hetkedel seoses Krasnodariga (ja võib-olla Venemaa jalgpalliga üldiselt) rääkida?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar