See kuidas Kruus Dybalat hääldab on naljakas kuidagi, aga võib-olla on õige nii, mõnu pani ka ühekorra Militão hääldusega punki
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
3Go Sport
Collapse
X
-
Algselt postitas cbulls13 Vaata postitustKes praegu koos Mart Poomiga ManU Leipzigi mängu kommenteerib? Pole varem tähele pannud, aga peab kiitma. Duo on hea.
Kommentaar
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustSander Jürjens. Suht tihti muidu kommenteerib.
Kommentaar
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitustKust ma leian mängud, mis on otse ainult online? (kus see kava vms on)
Mis seis Europa League'ga on? 1 mäng vooru kohta?
Euroopa liigast on jah üks mäng vooru kohta.
Kommentaar
-
Algselt postitas Epic Vaata postitust
Kommentaar
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitustma pean silmas mänge, mida näeb ainult online ehk kanalitel pole. nagu Milan - Sparta Praha oli. sellel lehel oli see kuskil vanade korduste taga. otsinguga ma ei leidnudki üles (see leidis ainult hilisema eetriaja).
Kommentaar
-
Täna on WBA-Spurs mäng esimese hooga 3. kanalis, kui miskised võrrid sõitmise lõpetavad, siis S1-s.
Kolmapäev, 11. november on Serbia - Šotimaa 4. kanalis.
14. novembril Šveits - Hispaania 4. kanalis.
17. novembril Hispaania - Saksamaa 3. kanalis.
18. novembril Poola - Holland 4. kanalis.
20. novembril seni teadmata premmi mäng 3. kanalis.
Ja 26. novembril eetris olev Euroopa Liiga mäng on jälle Spurs-Ludogorets.
Kommentaar
-
Algselt postitas futbolidipaul Vaata postitustMis see kolmas ja neljas kanal on? Telekas on ju vaid kaks? Ei?
Kommentaar
-
Algselt postitas Sambaz Vaata postitustMa olen elus vaadanud ikka päris palju mänge, milles kohapealt ma küsin endalt pidevalt, miks ma seda mängu vaatan, on olnud Vietnami kõrgliigat kui ka Keenia kõrgliigat. Hetkel San marino ja Läti mahub kuskile sinna samasse rivistusse, et nagu miks ma seda vahin praegu. Rets.
Kommentaar
-
Algselt postitas MALAGA Vaata postitustTäna ühtegi play-offi otse ei näita ?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar