Algselt postitas telekavaataja
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
3Go Sport
Collapse
X
-
Võib-olla minu kiiks, aga võrreldes inglise keelsete kommentaatoritega ilgelt häirib. Eestis on pidevalt see "miks VAR seda üle ei vaadanud" jutt olukordades, kus asi ilmselgelt vaadati videokohtunike poolt üle. Ja kollektiivselt juba pikemat aega.
Kasvõi see ManU penalti, kus Vara mitu korda küsis "huvitav, kas VAR tšekkas seda olukorda." Ilmselgelt ju vaatas, miks see peaks olema mingi erakordne situatsioon, kus asja ei vaadatud? Ja tegelt mitme teise mehe puhul sama asja täheldanud juba pikemat aega. Et need videokohtunikega seotud reeglid võiks ju selgeks teha, et mida, kus ja millal vaadatakse, ning vaatajatelegi selgitada, et miks mõnes olukorras videokohtunikud ei muuda otsust või ei sekku.
Kommentaar
-
Algselt postitas eika Vaata postitustVõib-olla minu kiiks, aga võrreldes inglise keelsete kommentaatoritega ilgelt häirib. Eestis on pidevalt see "miks VAR seda üle ei vaadanud" jutt olukordades, kus asi ilmselgelt vaadati videokohtunike poolt üle. Ja kollektiivselt juba pikemat aega.
Kasvõi see ManU penalti, kus Vara mitu korda küsis "huvitav, kas VAR tšekkas seda olukorda." Ilmselgelt ju vaatas, miks see peaks olema mingi erakordne situatsioon, kus asja ei vaadatud? Ja tegelt mitme teise mehe puhul sama asja täheldanud juba pikemat aega. Et need videokohtunikega seotud reeglid võiks ju selgeks teha, et mida, kus ja millal vaadatakse, ning vaatajatelegi selgitada, et miks mõnes olukorras videokohtunikud ei muuda otsust või ei sekku.
Kui kommentaatorid pole omale asja selgeks teinud, siis see kõik kokku mõjutab/kujundab vaatajate/toetajate arvamust VARist. Sama reha otsa astusid hiljuti ka BT ja/või ESPNi omad.
Kommentaar
-
Algselt postitas StokKas ma nägin seda unes, et mingil hetkel oli kavas Inter-Šahtar? Ja kui aeg kätte jõudis, näidati ikka mingit Real-M'gladbach mängu, mis kedagi ei huvita.
E: otsisin eilse kava üles ja ennäe:
21:50 Sport: Football:UEFA CL 2020/21 - FC Internazionale Milano-FC Shakhtar Donetsk
21:55 Sport: Football:UEFA CL 2020/21 - Real Madrid CF-B. MönchengladbachIlma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitustNäitas küll Interi mängu. Kas isegi mitte TV6 ka?
Kommentaar
-
Algselt postitas QRkood Vaata postitustTV 6 ja Sport 3 ka vist kui ma eksi.Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Kommentaar
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitustKerge pettumus, et tänast poksi pole kavas, viimasel ajal teil kõik need suured tiitliheitlused olemas olnud ju.
Kommentaar
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustMingid uued sport 3 ja 4 kanalid tekkinud, et rohkem raha röövida? Isegi premi ei näita täna?
Kommentaar
-
WRC ongi siis uus tõmbenumber https://sport.delfi.ee/news/auto/wrc...ed?id=92016009 Võib selle kanali suvel cancelisse ära lükata
Kommentaar
-
Algselt postitas zelee Vaata postitustWRC ongi siis uus tõmbenumber https://sport.delfi.ee/news/auto/wrc...ed?id=92016009 Võib selle kanali suvel cancelisse ära lükataThe path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas Tofoa Vaata postitustVastupidi. Oleks mul telekas ja televisioon, siis nüüd võiks selle kanali alles tellida.Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Kommentaar
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitustSelleks ei pea telekas ja televisioon olema.The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar